Elukkasi

Mitäs elukoita GENiläisiltä löytyy? Joko ihan oman katon alta, vanhemmilta tai sisaruksien elukoita.

Itsellä löytyy tämmönen suomenlapinkoira:


Joppe

Ja vanhemmilta samaa merkkiä (rotua) edustava:
<img src=“http://i.imgur.com/Q9MHK7C.jpg” alt “” />
Nalle

Lisäksi siskollani on kaksi amerikankääpiöterrieriä.


Funny ja Nemo

3 tykkäystä

Porukoilla on vaihteleva määrä kissoja (on aina ollut, ja aina tarkoittaa tässä tapauksessa sitä aikaa minkä minä olen ollut olemassa ja mistä on minkäänlaisia muistikuvia), kasvattaja tai jotain muuta vastaavaa schaisee. Joku musta dogekin niillä nykyään on. Merkeistä en osaa sanoa mitään. Pari akvaariotakin, akvaarioissa on vettä ja kaloja ynnä muuta mitä akvaarioihin kuuluu.

Joskus nuorempana oli kääpiöhamstereita, mutta ne onneksi on semi lyhytikäsiä että niistä pääsee odottamalla eroon, exällä oli kanssa kissa merkkiä venäjänsininen minkä luonnollisesti vei mukanaan. Viimeaikoina omia elukoita ei ole ollut kuin yksi kappale kauluskaijoja mikä paskoi wanhan seinäkellon pilalle ennenkun tajusin siirtää sen pois seinältä. Also hirvee huomiohuora, jatkuvasti kerjäämässä rapsutuksia. Kuoli saatana, ruumiinavauskaan ei antanut järkevää syytä miksi.

Jos jotain oppinu kaikenmaailman elukoista niin sen, että me ei pääsääntöisesti olla keskenään yhteensopivia. Kissat on mulle indifferent, jos et halua olla niiden kanssa tekemisissä niin ne on helppo ignoree ja ne ignoree sut takas. Dogeja mä en siedä, yhdeksän kymmenestä dogesta on huonosti koulutettu jos koulutettu lainkaan. Papukaijat on kieltämättä mielenkiintosia, mutta eipä taida tulla niitäkään jatkossa jos nekin vaan randomisti kuolee mun hoidossa.

1 tykkäys

Tämmönen ihan pirun iso norjalainen metsäkissa.

3 tykkäystä

Tämmöinen parivuotias shetlanninlammaskoiran (ainakin mulle vielä) pentu.

1 tykkäys