Hearthstone.fi

Muutokset ja pikkuilmoitukset


#14

Spotify- ja SoundCloud-upotus lisätty. Kopio “Emded-code” ja liitä se viestiisi.

Koodi näyttää kutakuinkin tältä:

Lopputulos tältä:


#15

Osana Hearthstone.fi-sivuston kanssa tehtävää yhteistyötä olemme alkaneet tuoda heidän uutisiaan foorumeillemme. To-do-listallamme on myös uutiskuvan tuominen uutisen yhteydessä.

Ensimmäinen julkisesti tuotu uutinen on alla.

Lisää uudistuksia luvassa mahdollisimman pian!


#16

Hearthstone.fi-sivuston uutisten importtaus on bugannut osittain siitä lähtien, kun saatiin uutisen thumbnaili myös importtaamaan; rivinvaihdot eivät importtaudu. Tästä syystä uutisten seassa olevat kuvat ja YouTube-videot näkyvät uutsissa pelkästään linkkeinä.

Koodininjamme @roni ja @Luukuton selvittelevät asiaa. Suosittelemme toistaiseksi klikkaamaan viallisten uutisen lopusta “Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla” -linkkiä, josta näkee uutisen oikein muotoiltuna. Viallisesti importattujen uutisten kirjoitusasu korjataan käsin aina mahdollisimman pian.

edit: botti korjattu -roni


#17

Hearthstone.fi-sivuston uutisten formatointi korjattu (kiitokset meidän koodiapinalle @roni lle).

Sähköpostin palveluntarjoaja vaihdettu Mandrillistä Sparkpostiin.

Viimeisimpänä mutta ehkä käyttäjälle suurimpana muutoksena viesteissä voi käyttää nyt värejä. Joko sana (yellow) tai hex-koodi toimii (#fff000).

[color=yellow]keltaista tekstiä[/color]

#18

Ilmoitan etukäteen, että palvelimen vaihdosta johtuen tänään kahdeksalta (20:00) foorumit on alhaalla vähintään puoli tuntia riippuen siitä, kuinka nopeasti DNS-palvelimet päivittyvät.


#19

Mahdollisia käyttäjätitteleitä karsittu hieman.

Tittelit pyritään pitämään toistaiseksi harvinaisuuksina, joita on vaikea saada. Tällä hetkellä ainoat customtittelit (erittäin vähän käytettyjen Ylläpitäjä- ja Valvoja-titteleiden lisäksi) ovat vanhan GENin aikana myönnetyt erikoistittelit, joillaisen mm. CPUzer0 on itselleen ansainnut.


#20

Vanhat foorumit ovat nyt arkistoitu lukutilaan ja löytyvät osoitteesta goblinexplosives.net/forum. Goblinexplosives.net ohjaa nykyisille foorumeille.


#21

Poistimme viestien muokkaamisen rajoituksen foorumeilta. Se oli aikasemmin kuusikymmentä päivää, jonka jälkeen omien viestien muokkausmahdollisuus poistui.


#22

Kuvien maksimileveys korjattu, 790 pikselistä -> 690 pikseliin.


#23

Luukun uutisimporttausjuttu oli alhaalla tai jotain ja saatiin taas käyntiin, joten siksi tuli vuorokausi sitten vanhoja Hearthstone.fi uutisia. Pahoittelemme asiaa.


#24

Sama ongelma jatkui vielä hieman pidempään. Kävi ilmi, että palvelimen vaihdon yhteydessä yhden kansion nimi oli vaihtunut, joten skripti ei tietenkään toiminut. Nyt uutisten import-skripti pitäisi olla täysin toiminnassa.


#25

Kategoriasivu uudistui foorumisoftamme uusimmassa päivityksessä, ja teemme muutoksia mm. alueiden järjestykseen. Tästä syystä tietty sivustolle itse lisätty pienehkö CSS-värikoristelu hajoilee, ja tietokoneella kaikki ei näytä aivan siltä kuin normaalisti pitäisi.

Foorumialueiden väriongelma on siis tiedossa ja korjataan asap.

In other news, tj159. Tekisi mieli päästä toteuttamaan yhteisön kehitykseen liittyviä suunnitelmia, mutta ne joutuvat vielä odottamaan.


#26

Pahoittelemme sivuston alhaalla käymistä.

Domaini pääsi erääntymään, koska palveluntarjoaltamme ei ollut tullut mitään ilmoituksia erääntyvistä palveluista kuten normaalisti. Onneksi domainin suoja-ajan vuoksi kukaan muu ei voinut ninjata sitä. Muutaman muun eteen tuleen ongelman vuoksi kului kuitenkin useampi päivä ennen kuin pystyimme uusimaan domainimme.


#27

Muutoksia profiilitietokentissä

  • Discord-kenttä lisätty DiscordTagia varten.
  • Blizzard App (entinen Battle.net)
  • Nimi vaihdettu Blizzard Appiksi sovelluksen uudelleenbrändäyksen vuoksi
  • Löytyy nyt myös käyttäjäkorteista (kuva alla)


#28

Discord-palvelin poistettu käytöstä toistaiseksi. Palvelin tullaan rakentamaan uudelleen aikanaan, todennäköisesti kesällä.


#29

Rakentelimme Discord-palvelintamme kulissien takana jossain välissä uusiksi. Jos Blizzardin peleistä chattaily kiinnostaa, tervetuloa! https://discord.gg/cKNcKnt

Linkki tulee löytymään myös piakkoin sivuston ylälaidasta sekä täältä: Tervetuloa Goblins Explosives Networkiin!


#30

Korjattu paljon pieniä päivityksistä kasaantuneita pieniä bugeja ympäri sivustoa.


#31

Palvelimemme vaihtuu tämän kuun puolella toiseen, joten foorumit tulevat olemaan alhaalla jonkin aikaa lähipäivinä. Puhutaan tunneista itse siirron aikana yhtenä päivänä, ja sen jälkeen mahdollisia DNS-ongelmia voi vielä olla jonkin aikaa.


#32

Huomenna (31.10.2018) foorumit tulevat olemaan alhaalla muutaman tunnin siirron johdosta.


#33

Siirto uudelle palvelimelle (dedikoitu Scaleway BareMetal -palvelin Alankomaissa) on suoritettu onnistuneesti.