[1. General]

Yleinen wowilanka, vähän niinkun Barrens general chat, mut GENissä. Where is Mankrik’s wife?

Alpha is alpha.

Pitäisköhän ostaa wowi kuukaudeksi? Pelasin sitä free-testijuttua lvl 20 saakka tolla turrimuijalla (mikä se nyt on, werewolf muija sinisel tiimil?) ja ihan kivaa se oli.

Wowi ei oo imo niitä pelejä mitä on kiva “ostaa kuukaudeksi”. Kaikki worthwhile contentti on maxlevel contenttia ja sekin on tässä lisärissä käytännössä meinannu joko PVP tai raidaamista. Mulle ihan fine, koska pelaan ko. peliä progress raidaamisen takia, mutta ihmettelen miten kukaan casual/solo pelaaja jaksaa tätä enää.

2 tykkäystä

Joo, no sitten. Aattelin ite vain jos pelaisin sitä / oppisin pelaamaan kun suuri osa pelaakin pvp tai raidaa siinä - questit ovat ihan ok mitä kokeilin siinä trial-versiossa, mutta toki jos haluun questipelejä pelata voisin pelaa runea. :smiley:

Niin siis ei PVP taikka raidaaminen mitään rakettitiedettä ole, jotain heroic tasoo pystyy helposti pelaamaan ilman aiempaa relevanttia raidikokemusta sen tyyliin kuukauden pelaamisen jälkeen jos on mitään mielenkiintoa opetella miten oma classi ja pomot oikeesti toimii. Saman vinkin annan vaan kaikille jotka yrittää pelata on että hommaa ittes maxlevel ja mieti mitä haluut tehdä ja hankkiudu kiltaan mikä harrastaa sitä. Yksin ei kannata pelata, solo endgame contenttii ei oikeestaan juuri ole ollenkaan.

PS: Sydäntalvi ottaa sossuja ja tuomaan eloa kiltachättiin. Hint hint, wink wink.

1 tykkäys

Ok, i am apparently a shaman now. Alpha is alpha. Minor spoiler alert shamaanin artifact questistä, minkä näemmä voin tehdä hunulla.

Hide tägi ei näemmä toimi kuvien kanssa.

Kelpais toi alpha saada kyl itekki :F