[A] Etsimässä raidiporukkaa noin kello 19-22 välillä

Moikkelis! Hakusessa olisi avokin kanssa raiditiimi/kilta, postaan laiskasti linkkiä tuonne wowin foorumeille, kun kirjoittelin sinne pidemmän raapustuksen: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/17611530992

TL;DR: Fury Warrior & Beastmaster hunter etsivät sopivan henkistä raiditiimiä, suurin ongelma on aika, kun haluaisimme derppailla 19-22 Suomen aikaa.

Kuten tuolla bnetin langassa on jo mainittu, BM on aika ribaletta tässä tierissä, ainoastaan “viable” mannorothin imp cleaveen ja ehkä xul horaciin ja niissäkin on parempia vaihtoehtoja AoE rooliin. MM on simply the way to go.

Kahdesti viikossa raidaavista suomikilloista jotka aloittavat seistemältä tulevat mieleen ainakin Pro Finlandia ja Kipu, molemmat tosin 12/13M. IMO normi/heroic raidaamiseen kilta/premade raid on aika pointless, keskiverto pugigrouppikin kykenee kaatamaan heroic archimonden.

Katselkaa vaikka näillä hakukriteereillä kiltoja wowprogesta.

Todetaan uudestaan, että kyllähän naapurin epäkuollut taurenkin sen tietää että MM on parempi, mutta jos BM vain kuulemma tuntuu kivalta pelata niin mikäs siinä jos depsaaminen onnistuu.

Normi/heroic nyt ihan sen takia, että saisi enemmän kokemusta, eipä vaikeudella muuten mitään väliä ole.

Kiitos vinkeistä.

Pieni päivitys: meille kävisi mainiosti myös jos jonkun porukan altti runneille tai muille vastaaville pääsisi mukaan - täysin random pugien kanssa juokseminen on vain tuskaa, koskaa parin tunnin käyttäminen tiimin odotteluun on vain hanurista (jokaisen bossin jälkeen ~5 tyyppiä katoaa). Voimme olla myös “trial-runnilla” tällaisella alttiryhmällä, pääasia meille olisi nyt aluksi päästä vetäisemään koko raidi läpi (aikoinaan menimme vain 12/13 normaalissa ja pari ekaa bossia heroicissa HFC:n alkuaikoina).

Tässä vielä battletagia niin helpompi huudella: Nekrah#2588

Selkeästi kyllä huomannee että olette kivaa casual kiltaa vailla :slight_smile: Itselläni darksorrowilla kokemusta casual menosta esim Visiossa, tämän hetkisistä raideista heillä tosin en oikeen tiijä.

Alttirunihommille jos haluatte mihinkään kiltaan mukaan niin kyselkää itse sosiaali spotteja. Niitä tuskin tässä vaiheessa tullaan tarjoamaan…

Kipuunhan toki saa tulla sosiaalisoimaan myös, mutta en tiiä miten meilläkään tällä hetkellä alttirunit oikeesti pyörii, kun kaikilla alkaa tulla hfc jo korvista ulos… Kesäloma taitaa olla aika pitkälti alkamassa (-jos ei jo ole,) jokapuolella.

-Aamu. Alliance. Darksorrow EU

Jepsistä - tuntuu kyllä siltä aika vahvasti että kaikilla kunnon killoilla tuo HFC on farmattu niin tehokkaasti, että ei sitä kukaan jaksa tehdä ja vielä harvempi suomalaiselle aikataululle sopivasti :’(. Taitaapi mennä legioonan puolelle tuo killan löytäminen, kun kuitenkin haluaisimme olla parilla runnilla mukana ennen servun vaihtamista.

Näitten pugien kanssa alkaa vaan vuotamaan verta silmistä, kun tank swapit on mitä on ja suurin osa depseistä ei osaa hakata mitään muuta kuin bossia…

Ja en uskalla itse enää käyttää sanaa “kasuaali”, kun luulimme tosiaan olevamme aika kasuaalisia raidihengeltämme, mutta taidamme kallistua “semi-hc” määritelmään? Luulin aikoinaan, että jokainen edes raidia aikova katsoo taktiikka videon (varsinkin kun line of sight gaminginltä löytyy noita 3min oppaita jos ei aika muuten riitä) ja pistää ylös fightin tärkeimmät asiat oman roolin kannalta. Plussana vielä heput, jotka ovat “Yeah, I should be able to make it to raids about 90% time” ja sitten heppu näkyy seuraavan kerran kahden viikon päästä… tämä oli surullisen yleistä touhua.