Hearthstone.fi

[A - EU-PVP] <Avernus> Classic WoW suomikilta

Avernus perustettiin kiltana n. 2013 Mists of Pandarian aikoihin kaveriporukan kesken, ja sitä ennen pelailimme yhdessä nimisen killan alla noin vuodesta 2007 lähtien. Samasta porukasta on edelleen usea mukana, ja kuvioihin on tullut myös uutta possea tasaisin väliajoin. Useimmilla “core”-porukan henkilöistä on kokemuksia Vanillasta lähtien ja viimeisimässä muodossaan kilta raidasi vielä retailissa patch 8.1 aikoihin.

Tulemme keräämään Classicia varten ison ja viihtyisän communityn, jossa halutaan nostaa omat nostalgialasit päähän, ja viettää rennosti viihtyisää aikaa Azerothissa. Mikäli sinua kiinnostaa Semi-HC raidaus, mutta kuitenkin asiallisessa ja tarpeeksi rennossa porukassa, kiinnostaa pelata kasuaalisti esim. dungeoneja tai haluat PvP:ttää , niin olet erittäin tervetullut kiltaamme!

Killan jäsenten keski-ikä on jossain 26 vuoden paikkeilla, joten pyrimme pitämään aikataulut end-contentin suhteen mahdollisimman inhimillisinä ja autamme jäseniä tarvittaessa saamaan porukkaa kiinni.

Ajatuksena on, että Classic WoW:ssa tullaan raidaamaan 2-3 kertaa viikossa 3 tuntia. Pyrkimyksenä on nähdä raid contenttia mahdollisimman pitkälle ja rakentaa oma aktiivinen 40-man rosteri. Mikäli PvP kiinnostaa, niin killasta löytyy hyvä määrä aktiivisia PvP:ttäjiä, joiden kanssa voi lähteä milloin vain Honor rankkia nostamaan.

Rekry hoidetaan Discordin kautta.
Liittymiseen liittyvissä asioissa yhteyttä voi ottaa Avernuslaisiin Discordissa muun muassa seuraavilta henkilöiltä:
ElwooD#5952
Whitefox#8232
Kiljukeisari#8449

Avernuksen serveri: discord.gg/wrq7xfg

Bump! Pelaajia on kertynyt hyvin ja olemme juosseet aktiivisesti MC:tä ja Onyxiaa kahdella raid groupilla. Lisää pelaajia kuitenkin mahtuu aina ja raideille etsimme tällä hetkellä ainakin depsejä, holy paladineja ja resto druidia. Muitakin osaavia ihmisiä toki harkinnan mukaan, myös kasuaalit ovat tervetulleita. Aloituspostauksen Discord-tiedot ovat yhä ajan tasalla, ottakaahan yhteyttä!