[A - EU-PvP] <Frozen Dawn> Suomikilta Classic WoW rekrytoi

<Frozen Dawn> [A] EU PvP Server | Suomi PvE/PvP

Meistä
Frozen Dawn on vuoden 2006 alussa perustettu aikuisille suunnattu lähinnä MMO-pelejä pelaava suomikilta, joka sen jälkeen on muodostunut massiiviseksi pelaajayhteisöksi ja suomiportaaliksi, jonka meriitit ovat erittäin vakuuttavia ja peliskaala hyvin laaja. Killan toiminta alkoi pienestä Dungeons&Dragons Online -porukasta ja on ajan mittaan kasvanut ja levinnyt mm. World of Warcraftin, Warhammerin, AION:in, Lotron, EVE Onlinen sekä monien muiden pelien maailmoihin. Jokaista näistä peleistä pelataan vielä, toisia enemmän ja toisia vähemmän, ja tarkoituksenamme on myös jatkossakin laajentaa peliskaalaa tulevien pelien pariin. Tällä hetkellä killan toiminta on aktiivisinta Final Fantasy XIV:ssä, Guild Wars 2:ssa ja kestosuosikki Dungeon&Dragons Online:ssa.

Frozen Dawn saapuu Azerothiin ISOSTI, sillä WoW Classic tulee olemaan yksi yhteisömme isoista peleistä, jossa pyritään saavuttamaan merkittävä status tulevan Classic WoWin maailmassa. Tavoitteenamme on rakentaa suurin ja menestyvin Suomikilta alkuperäiseen Azerothiin ja nauttia oikean MMORPG:n yhteisöllisyydestä ja haasteesta. Me olemme jo aikuisia ja moni myös perheellisiä, eikä meillä ole välttämättä aikaa enää raidata viittä päivää viikossa, mutta me teemme kaikkea contenttia aina raideista PvP:hen sillä ajalla, joka meillä on käytettävissä.

Mitä tarjoamme?
Pitkäikäisen ja menestyneen pelaajayhteisön, jonka riveissä SINULLA on mahdollisuus pelata juuri niin paljon tai vähän kuin haluat, mutta silti saavuttaa myös menestystä pelissä hyvällä porukalla. Me emme halua pakottaa sinua mihinkään - saat pelata täsmälleen sitä hahmoa jota haluat, täsmälleen niin paljon tai vähän kuin haluat. Toivomme ensisijaisesti uusiksi Frozenilaisiksi sosiaalisia, hurttia huumoria omaavia ihmisiä. Se, oletko nopea tai hidas levuttamaan, ei ole tärkeää. Tärkeää on se, että sinulla on järki päässä ja sydän paikallaan. Meillä ei ole osallistumispakkoja, vaan osallistumismahdollisuuksia. Meillä on kuitenkin yleisen vapaan ja rennon toimintatavan ohella myös mahdollisuus pelata ryhmissä, joissa on korkeat tavoitteet, ja näihin toivommekin ensisijaisesti aktiivisia ja pitkäpinnaisia pelaajia, joilta löytyy tahtoa toteuttaa asioita.

Raidaus
Tällä hetkellä suunnittelemme, että Classic WoW:ssa tullaan raidaamaan 2-3 kertaa viikossa inhimillisellä aikataululla. Alustavana tavoitteenamme on kuitenkin clearata kaikki PvE content pelissä, mutta maaliin ei ole kiire. Tarkempi raidausaikataulu toteutetaan yhteistyössä koko killan jäsenistön kesken lähempänä julkaisuaikataulua.

PvP
Killassa tullaan myös järjestämään organisoitua PvP:tä. Myös korkeampaa PvP rankkia metsästäviä killasta löytyy ja tahtoa saavuttaa suuria asioita myös Horden nirhaushommissa.

Hakeminen
Meille voi hakea yhteisömme web-sivuilla: https://www.frozendawn.fi . Selaa foorumeille ja sieltä löytyvälle alafoorumille ”WoW Classic hakemukset”. Hakemusohje löytyy foorumin kiinteänä viestinä.

Lisätietoa:
Lisätietoa killasta ja yhteisöstä voi kysellä esimerkiksi Discordissa seuraavilta nimimerkeiltä:

rmk#5684
Fame#4928