Hearthstone.fi

[A - Firemaw] <Frozen Dawn> Classic WoW Suomi

[A] Firemaw | Suomi kilta

Intro

Frozen Dawn is a Finnish speaking guild recruiting for Classic WoW. As we are targeting people speaking finnish, the following recruitment post is completely in Finnish. Do trust that it does not include anything that is against the rules or norms of these forums.

etsii uusia jäseniä WoW Classic kiltaan! Puoli vuotta ennen virallista launchia järjestynyt perinteikäs Suomi-kilta on jälleen etsimässä aktiivisesti uusia pelaajia. Meillä ei missään nimessä ole pelaajamäärien osalta kriittinen tilanne, mutta tykkäämme varautua pitkälle tulevaisuuteen. Kilta on pysynyt erittäin aktiivisena aina Classicin launchista asti ja iltaisin meillä on ilman raideja tyypillisesti 20-40 pelaajaa online joko levuttamassa altteja, tekemässä kiltagroupeilla dunkkuja tai muuten vain sosialisoimassa. Meillä autetaan kanssapelaajaa ja toteutetaan yhdessä isoja asioita.

Meistä

Frozen Dawn on vuoden 2006 alussa perustettu aikuisille suunnattu lähinnä MMO-pelejä pelaava suomikilta, joka sen jälkeen on muodostunut massiiviseksi pelaajayhteisöksi ja suomiportaaliksi, jonka meriitit ovat erittäin vakuuttavia ja peliskaala hyvin laaja. Killan toiminta alkoi pienestä Dungeons&Dragons Online -porukasta ja on ajan mittaan kasvanut ja levinnyt mm. World of Warcraftin, Warhammerin, AION:in, Lotron, EVE Onlinen sekä monien muiden pelien maailmoihin. Jokaista näistä peleistä pelataan vielä, toisia enemmän ja toisia vähemmän, ja tarkoituksenamme on myös jatkossakin laajentaa peliskaalaa tulevien pelien pariin. Tällä hetkellä killan toiminta on aktiivisinta Final Fantasy XIV:ssä, Guild Wars 2:ssa ja kestosuosikki Dungeon&Dragons Online:ssa.

Frozen Dawn saapuu Azerothiin ISOSTI, sillä WoW Classic tulee olemaan yksi yhteisömme isoista peleistä, jossa pyritään saavuttamaan merkittävä status tulevan Classic WoWin maailmassa. Tavoitteenamme on rakentaa suurin ja menestyvin Suomikilta alkuperäiseen Azerothiin ja nauttia oikean MMORPG:n yhteisöllisyydestä ja haasteesta. Me olemme jo aikuisia ja moni myös perheellisiä, eikä meillä ole välttämättä aikaa enää raidata viittä päivää viikossa, mutta me teemme kaikkea contenttia aina raideista PvP:hen sillä ajalla, joka meillä on käytettävissä.

Mitä tarjoamme?

Pitkäikäisen ja menestyneen pelaajayhteisön, jonka riveissä SINULLA on mahdollisuus pelata juuri niin paljon tai vähän kuin haluat, mutta silti saavuttaa myös menestystä pelissä hyvällä porukalla. Me emme halua pakottaa sinua mihinkään - saat pelata täsmälleen sitä hahmoa jota haluat, täsmälleen niin paljon tai vähän kuin haluat. Toivomme ensisijaisesti uusiksi Frozenilaisiksi sosiaalisia, hurttia huumoria omaavia ihmisiä. Se, oletko nopea tai hidas levuttamaan, ei ole tärkeää. Tärkeää on se, että sinulla on järki päässä ja sydän paikallaan. Meillä ei ole osallistumispakkoja, vaan osallistumismahdollisuuksia. Meillä on kuitenkin yleisen vapaan ja rennon toimintatavan ohella myös mahdollisuus pelata ryhmissä, joissa on korkeat tavoitteet, ja näihin toivommekin ensisijaisesti aktiivisia ja pitkäpinnaisia pelaajia, joilta löytyy tahtoa toteuttaa asioita.

Raidaus

Tällä hetkellä raidaamme yhdellä 40-man raidilla clearaten kaiken pelin contentin viikottain. Tavoitteenamme on aktiivinen ja tiivis pelaajakunta, jonka voimin tullaan clearaamaan koko Classicin contentti aina Kel Thuzadiin asti. Pääraidin lisäksi järjestämme useita viikottaisia altti/MC/Onyxia tapahtumia, joihin voi osallistua ilmoittautumisperiaatteella. Meillä on raideilla käytössä DKP- ja sitout-järjestelmät ja loottia jaetaan täten oman aktiivisuuden mukaisesti.

Raidipäivät

Torstai klo 19-22, Sunnuntai klo 18-21 (Sunnuntai tällä hetkellä ei käytössä, koska clearaamme contentin ennen sitä) Lisäksi keskiviikkoisin tyypillisesti ilmoittautumispohjainen altti MC.

PvP

Killassa ei tällä hetkellä järjestetä kovinkaan aktiivisesti organisoitua PvP:tä, mutta korkeaa PvP-rankkia hakevia killasta löytyy. Omalla aktiivisuudella voi vaikuttaa myös killtan PvP-organisointiin.

Hakeminen

Meille voi hakea yhteisömme web-sivuilla: https://www.frozendawn.fi . Selaa foorumeille ja sieltä löytyvälle alafoorumille ”WoW Classic hakemukset”. Hakemusohje löytyy foorumin kiinteänä viestinä.

Lisätietoa: Lisätietoa killasta ja yhteisöstä voi kysellä esimerkiksi Discordissa tai ingame seuraavilta nimimerkeiltä:

Discord:

rmk#5684

Nequ#3433

Fultimat#5792

Irzi#5693

Ingame:

Neia

Irzi

Fulti

Nequ

Frozen Dawn etsii edelleen lisää pelaajia riveihinsä. Haemme erityisesti Holy Paladineja mutta muutkin classit ovat tarpeellisiä ja raidipaikka varmasti irtoaa myös uudelle pelaajalle. Rohkeasti vaan yhteyttä aloituspostauksen yhteyshenkilöihin tai hakemusta vetämään yhteisön kotisivulla

Frozen Dawn etsii edelleen lisää pelaajia riveihinsä.
Haussa erityisesti dps classeja. Raidipaikka varmasti irtoaa myös uudelle pelaajalle.

Muutamia muutoksia aloituspostaukseen:
-Raidipäivät tiistai ja torstai klo 19-22.
-Frozen Dawnin mukana pääsee nykyään kaatamaan myös World bosseja viikoittain.

Ota yhteyttä meihin discossa: rmk#5684, Nequ#3433, Andox35#3723 ja Irzi#5693
tai in game: Neia, Nequ, Andox ja Irzi.