Hearthstone.fi

[A] <Kissanviikset> @Silvermoon

Suomikilta @silvermoon Alliance 12/12 HC Etsii täytettä rosteriin Shadowlandsia varten.

Casuaalisti HC:ta menoa, tavoitteena curve joka tieristä, ei aikomusta edetä mythiciin ainakaan tositarkoituksella.

Tällä hetkellä hakusessa ei ole erityisemmin tiettyjä classeja tjsp, mutta osaavalle pelaajalle löytyy raidirosterista tilaa kyllä.

Aiempi raidikokemus ei välttämätöntä, pääasia että motivaatiota riittää opetella takut ja oma classi, ja aikaa raidaamiselle löytyy muutamana iltana viikossa. Raidipäiviä ei vielä ole päätetty, vaan niistä äänestetään sitten kun uusi tieri on lähempänä. Kilta pyrkii tarjoamaan raidaajille flaskit, safkat, potut jne progeraideille.

Tällä hetkellä kilta ei raidaa, vaan taukoilee ja kerää voimia seuraavan lisärin haasteisiin. Achievement-raideja on satunnaisesti nyt lomankin aikana.

M+ juoksuja vedetään kun jaksetaan, kunhan nyt jokaiselle halukkaalle sen +15 saadaan juostua. Killasta löytyy myös muutama erityisen innokas ja tavotteellinen m+ pelaaja. Kiltalaisia saattaa bongata puuhaamasta myös kaikkea outoa, esimerkiksi RP walkilla jonossa alasti tallustelemasta Goldshirestä IF:n kolmelta aamuyöstä…

Käytämme discordia paljon, joten uudelta jäseneltä toivotaan sen käytön opettelua jos ei ole ennestään tuttu. Raideilla discord on pakollinen, puhua ei tarvitse mutta kuunnella täytyy.

Sossut ja chillaajat myös tervetuloa!

Lisää tietoa ja invit pelissä whispaamalla; Vompatti tai Tinttaliisa. Jos kumpikaan ei ole linjoilla, whispaa jollekkin muulle niin välitämme tietoa eteenpäin offuille.