(A) Maleficar Warlock - Darksorrow

29vuotias kokenut raidaaja etsii suomi kiltaa. Pari vuotta tuli raidauksesta pidettyä taukoa nyt on taas aikaa pelailla.
Vanilla ajoista oon aloittanut kaiken näköisiä ja kokoisia raideja on koettu. Legion lisäriä varten juuri levutin warlockin uudeksi mainiksi joten geari ei tällä hetkelle kovin kummonen ole ilvl 704.

Mitä todellisuudessa tarkoittaa “kokenut raidaaja”, miltä tasolta on kokemusta, mitä vanhoja kiltoja, mitä raideja clearattu ennen nerffejä? Minkä tasoinen kilta hakusessa, montako raidia viikossa, mikä progressi/rankki about mielessä? Mitä ylipäätään haluat killalta ja mitä oletat tuovasi kiltaan? Need more details.

Olet näemmä valmiiksi darksorrowilla joten näen aiheelliseksi mainostaa Sydäntalven olemassaolosta. Jos kilta näyttää sellaiselta mikä kiinnostaa ja mihin koet sopivasi, laita vähän parempi apply tuonne meidän omille foorumeille. Just dinged hahmolla ilman viimeaikaista kokemusta on vähän paha lähteä hakemaan kiltoihin, mutta meilläkin pyörii altti/sossuraidit lauantaisin, siellä on hyvä lähteä hakemaan gearia ja näyttämään aktiivisuutta ja pelaamista ja tutustumaan pelaajiin.