Hearthstone.fi

[A] Mors Principium Est | The Sha'tar | Antorus 1/11 M


#1

Mors Principium Est etsii joukkoonsa lisää pelaajia The Sha’tar/Moonglade/Steamwheedle Cartel servuilta. MPE on pienen kaveriporukan vastikään perustama kilta, jonka tarkoituksena olisi löytää fiksuja ihmisiä joukkoonsa ja päästä raidamaan aluksi porukassa normal/hc contenttia. Perustaja porukka on omalta kokomukseltaan mythic raidaajia. Ensisijaisesti etsimme suomalaisia täysiän täyttäneitä pelaajia. Killan ilmapiiri on avoin ja ystävällinen.

Raidiajat ovat KE 18-21, TO 18-21 ja SU 18-21 suomen aikaa. Emme vaadi sinulta mitään älytöntä gearia liittyessä. Raidatessa tarkoitus on pelata kuitenkin vähän enemmän tosissaan, jotta saadan progressia aikaiseksi. Lisäksi juoksemme M+ runeja porukassa.

Jos rupesi yhtään kiinnostaa ni ota yhteyttä pelissä killan officereihin taikka minuun Dassz#2971(GM) battletagilla taikka käy kirjoittaa apply foorumeille https://mpeshatar.enjin.com/


#2

eikös tämän niminen suomikilta joskus ollut olemassa? ootteko samaa porukkaa edelleen?


#3

Ei olla, ihan äskettäin perustettu kilta on nyt kyseessä :smiley:


#4

Luulin nimen vuoksi et morssit on taas kasassa vuosien jälkeen mutta näemmä yhteinen nimi on vain hassua sattumaa


#5

Mietin ihan samaa. Mitähän bake ja morgu tekee nykyään…

  • ICC-aikojen morssien top dps Rogue /flex

#6

Päivitellääs tänne vähäsen progressia, elikkäs nyt olis 10/10HC saavutettu. Hakusessa on lisää pelaajia rosteriin, jotta päästäisiin aloittelee mythicciä.


#7

Laitetaaha päivitystä. Elikkäs normaali ToS saatiin clearattua ja 3 alas heroiccina ekan viikon aikana. Nyt olis hakusessa tosissaan porukkaa rosteriin että saatas raidaaminen rullaa kunnolla. Toinen main tankki olis tosi isossa hakusessa ja lisäksi extra depsejä.


#8

Moro! Löytyis 910 Blood Dk, 897 brewmaster sekä 894 Prot warrior, oisko kiinnostusta?


#9

Päivitellääs progee, elikkäs nyt olis 6/9 hc proge tehty ja kilta löysi tankki puolelle pelaajat. Mukaan mahtuu vielä porukkaaa jos vaan halukkaita löytyy!


#10

Pikkuinne päivitys, hakusessa olisi nytten tankki OS specillä, Yks hyvä hiileri OS specillä ja depseille aina tilaa. Progressi bossina menee täl hetkellä KJ heroiccina.


#11

Päivitetänhä tänne. Elikkäs KJ on mennyt kilta groupilla alas ja hakusessa on vieläkin lisää porukkaa mukaan!


#12

Dodiih, eka viikko takana Antorusta ja 8/11 HC saatinn progeen kiltana, Tilaa on vaa halukkaille raidi tiimiin ja kova hinku olisi päästä tekemään mythicciä!


#13

Laitetaaha päivitystä nyt näin joulun kunniaks. Proge olis 10/11 HC atm ja vieläki on kova tarve lisäpelaajille!


#14

Tuliha se sieltä viimein fullcleari heroicista, viel olis tarkoitus saaha lisää kööriä mukaan


#15

Elämäntilanteiden muutoksien myötä nyt olisi tilaa yhdelle tankille jolla on toimiva DPS OS tiimissä


#16

Nonih, tänää saatiin viimein kaikki koolle ja ensimmäinen mythicci tappo ois alla!