[A] Mors Principium Est | The Sha'tar | Antorus 1/11 M

Mors Principium Est etsii joukkoonsa lisää pelaajia The Sha’tar/Moonglade/Steamwheedle Cartel servuilta. MPE on pienen kaveriporukan vastikään perustama kilta, jonka tarkoituksena olisi löytää fiksuja ihmisiä joukkoonsa ja päästä raidamaan aluksi porukassa normal/hc contenttia. Perustaja porukka on omalta kokomukseltaan mythic raidaajia. Ensisijaisesti etsimme suomalaisia täysiän täyttäneitä pelaajia. Killan ilmapiiri on avoin ja ystävällinen.

Raidiajat ovat KE 18-21, TO 18-21 ja SU 18-21 suomen aikaa. Emme vaadi sinulta mitään älytöntä gearia liittyessä. Raidatessa tarkoitus on pelata kuitenkin vähän enemmän tosissaan, jotta saadan progressia aikaiseksi. Lisäksi juoksemme M+ runeja porukassa.

Jos rupesi yhtään kiinnostaa ni ota yhteyttä pelissä killan officereihin taikka minuun Dassz#2971(GM) battletagilla taikka käy kirjoittaa apply foorumeille https://mpeshatar.enjin.com/

eikös tämän niminen suomikilta joskus ollut olemassa? ootteko samaa porukkaa edelleen?

Ei olla, ihan äskettäin perustettu kilta on nyt kyseessä :smiley:

Luulin nimen vuoksi et morssit on taas kasassa vuosien jälkeen mutta näemmä yhteinen nimi on vain hassua sattumaa

Mietin ihan samaa. Mitähän bake ja morgu tekee nykyään…

  • ICC-aikojen morssien top dps Rogue /flex

Päivitellääs tänne vähäsen progressia, elikkäs nyt olis 10/10HC saavutettu. Hakusessa on lisää pelaajia rosteriin, jotta päästäisiin aloittelee mythicciä.

Laitetaaha päivitystä. Elikkäs normaali ToS saatiin clearattua ja 3 alas heroiccina ekan viikon aikana. Nyt olis hakusessa tosissaan porukkaa rosteriin että saatas raidaaminen rullaa kunnolla. Toinen main tankki olis tosi isossa hakusessa ja lisäksi extra depsejä.

Moro! Löytyis 910 Blood Dk, 897 brewmaster sekä 894 Prot warrior, oisko kiinnostusta?

Päivitellääs progee, elikkäs nyt olis 6/9 hc proge tehty ja kilta löysi tankki puolelle pelaajat. Mukaan mahtuu vielä porukkaaa jos vaan halukkaita löytyy!

Pikkuinne päivitys, hakusessa olisi nytten tankki OS specillä, Yks hyvä hiileri OS specillä ja depseille aina tilaa. Progressi bossina menee täl hetkellä KJ heroiccina.

Päivitetänhä tänne. Elikkäs KJ on mennyt kilta groupilla alas ja hakusessa on vieläkin lisää porukkaa mukaan!

Dodiih, eka viikko takana Antorusta ja 8/11 HC saatinn progeen kiltana, Tilaa on vaa halukkaille raidi tiimiin ja kova hinku olisi päästä tekemään mythicciä!

Laitetaaha päivitystä nyt näin joulun kunniaks. Proge olis 10/11 HC atm ja vieläki on kova tarve lisäpelaajille!

Tuliha se sieltä viimein fullcleari heroicista, viel olis tarkoitus saaha lisää kööriä mukaan

Elämäntilanteiden muutoksien myötä nyt olisi tilaa yhdelle tankille jolla on toimiva DPS OS tiimissä

Nonih, tänää saatiin viimein kaikki koolle ja ensimmäinen mythicci tappo ois alla!