Hearthstone.fi

[A]Ninjapartio(7/8M) etsii pelaajia

Kilta on toiminut vanillasta asti clearaten aina korkeimman mahdollisen tason ajallaan. Kokoonpano on elänyt vuosien varrella, toki jäljellä on vielä muutama originaalikin.Näinpä ollen näkisin vahvuutenamme pitkäjänteisen ja suhteellisen stabiilin ympäristön.Nykyiset raidiajat ovat ke 19-22 ja su 17-21. Killan rankki on pyörinyt siellä tonnin tienoilla nykyisillä raidiajoilla(jos se nyt jotain kiinnostaa).

Mitä odotamme sinulta? Itse arvostan rosterissa olevilta pelaajilta kykyä hallita omaa elämäänsä(joo aika paljo pyydetty wowittajalta) sen verta,. että kykenee aikatauluttamaan raidiajan raidaamiselle ja kommunikoimaan hyvin mahdolliset menonsa. Toisena tulee kyky pitää itsensä raidikunnossa(nekkilevut,consut jne perussettii) Hyvä ois toki osata pelata, mutta olemme myös toistuvasti antaneet kokemattomillekkin pelaajille mahdollisuuden oppia ja pärjätä jos vain motivaatio ja muut asiat ovat kunnossa.

Mitä etsimme tällä hetkellä? En haluaisi rajata kauheasti,mutta hybridi DK,rangedit ovat kuitenkin varmastikkin listan kärjessä, mutta kaikenlaista muutakin voi käyttää jos tulee vastaan mielenkiintoinen yksilö. Joten jos koet että on halua/taitoa ja aikaisemmin mainittuja ominaisuuksia niin yhteyttä voi ottaa ja voidaan jutella mahdollisuuksistasi.

Yhteyttä saa bnetissä beelsebub#2493 tai discordissa Belse#3066