Hearthstone.fi

[A] [Outland] Synergia - 7/8M AEP etsii lisää väkeä!

Outland - Alliance 7/8 M EP Avaa mythic rosteri rekryt taas!

Wow-progesta näet tarkemmin mitä tarvitsemme mutta kovat tekijät ovat aina tervetulleita.
Core hakemukset: https://apply.wowaudit.com/eu/outland/synergia

Koska tieri on loppusuoralla - etsimme tähän tieriin kuitenkin jo-valmiiksi “raidikastettuja” pelaajia. Neckit yms tulee olla kunnossa sekä kyky osoittaa taidot.

Ens tieriin etsimme jo nyt väkeä kun tulee taukoja, muutoksia ja rerolleja.

Coren Raidi ajat:
Keskiviikko: 18:30
Sunnuntai: 17:00
HC clear: Torstai 18:30 [Tämä jää aina tauolle tierin ensimmäisen 4 viikon jälkeen ja siirtyy social runiksi. Eikä ole pakollinen attendancen kannalta.]
Kesto: 3h max


Järjestämme myös social HC/achi raideja joka Lauantai jonne kaikki suomalaiset pelaajat ovat tervetulleet, killassa tai ei. Discord on kuitenkin vaadittu. Kysessää ei ole kuitenkaan boostirunit joten ilvl/neck vaatimukset on kohillaan ja muutama addoni pitäisi olla. :slight_smile: Toki mukana on usein coren jäseniä joten groupin taso on tod.näk “tasokkaampia” kuin mitä normaalisti Group Finderista löytää. Puhumattakaan että runit ovat täysin suomalaisia.

Social Raidit:
Lauantai 17:00
Tiistai: 18:30 (Jatko, jos on)
Kesto: 3h max

Kysymyksiin - kuten ilvl vaatimus tai neck level - saa vastauksia suoraan meikältä @Torguish#9075 [Bnet: Torguish#2445] tai meidän peliyhteisö/kilta discordista: https://discord.gg/QJYUAKp
Wowprogress: https://www.wowprogress.com/guild/eu/outland/Synergia
Raider. io: https://raider.io/guilds/eu/outland/Synergia

Ollaan nyt 8/9! Päivitin postauksen sen mukaiseksi.

Ollaan nyt 9/9 ja päivitin postauksen sen mukaiseksi. Pientä bumppia tottakai myös kerran kuussa, toivottavasti ei haittaa. :slight_smile:

Päivitetty tekstiä ajantasaiseksi.