[Alliance] Sydäntalvi | Darksorrow | Rest in pieces

NOPE, nothing to see here.

Kilta päättänyt toimintansa 20.8.2017 7/9 Mythic Tomb of Sargeras tilanteeseen. RIP Sydäntalvi 2012-2017

Sydäntalvi

Darksorrow Alliance
sydäntalvi.fi

Legionin ensimmäinen tieri puhdistettu. Emerald Nightmaressa Cenarius laittoi kapuloita rattaisiin mutta siitä päästyämme ylitse Xavius antoi nopeasti myöten ja myyttisen EN rankiksi tuli alkulisärin kompurointi huomioiden siedettävä 254. Pienen farmin jälkeen matka jatkui kohti urheuden koettelemuksia ja Helyan kaadolla ansaitsimme killan saavutuslistalle ensimmäisen realmfirstin sekä reilun harppauksen worldrankissa sijalle 80. Nightholdissa pidettiin OK tahtia yllä ja killan toinen realm first napattiin Gul’danista 13 huhtikuuta.

Kilta on perustettu Cataclysmin loppupuolella ja kehitys on alusta asti ollut hyvinkin nousujohteista. Siege of Orgrimmar oli viimeinen raidi mikä progressattiin kymmenen pelaajan ryöstöretkiryhmällä ja kymppigarroshin kaadon jälkeen lähti pöhisemään armoton rekryurakka jotta olisimme valmiita WoDin myyttisen raidin 20 pelaajan raidikokoon. 25 Garrosh kipattiin pari kuukautta kympin jälkeen ja olimme virallisesti valmiita 20 pelaajan myyttisiin raideihin. WoD tuli ja WoD meni, lisärin lopputulemana asetuimme realmin kakkospaikalle ja world rankille 166. Killan minimitavoite on tappaa tierin viimeinen pomo ennen patchin tuloa, mutta tähtäämme luonnollisesti korkeammalle. Haluamme kehittyä paremmaksi killaksi ja odotamme pelaajiltamme samaa asennetta.

Raidiajat (Suomen aikaa)

KE 18:00 - 22:30
TO 18:00 - 22:30
SU 18:00 - 22:30
MA 18:00 - 22:30

Oletuksena on että raideille saavutaan (ajoissa), sensijaan että ilmoittaudutaan osallistumaan raideille ilmoitetaan jos tiedetään että on tulossa poissaoloa. Pakollisia poissaoloja saattaa tulla itse kullekin mutta luotettavasti käytettävissä oleva raidaajarosteri on perusedellytys homman toimimiselle. Raideilla käytämme Mumblea ja lootit jaetaan loot council -periaatteella siten, että ensimmäisenä tulee raidin etu.

Mitä odotamme hakijalta?

Meitä kiinnostaa raidien ja killan ilmapiiri. Odotamme kiltalaisilta tervettä asennetta peliin sekä elämään. Yhdessä tekeminen ja oleminen ja viihtyminen on tärkeämpää kuin hampaat irvessä vääntäminen. Toki, kun raidataan Mythic-tasolla, pelitaidoillakin on merkitystä. Koska juoksemme splittiraidia, tarvitsemme sinulta myös altin joka on raidikunnossa (tai vähintään valmiuden puskea sellainen ulos lyhyellä varoitusajalla). Katsomme ja käsittelemme jokaisen hakemuksen erikseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ensimmäisenä haluamme tarjota miellyttävän peliympäristön kaikille. Sellaisen, jossa on kiva olla. Toisekseen, haluamme tarjota tilaisuuden oppia ja oivaltaa intternettipeli Wowwin maailma. Raideilla tarjoamme tällähetkellä flaskit, sapuskat (jos syöt pöydästä), vantukset ja korjaukset, potionit menee raidaajien omasta pussista.

Mahdollisuuksien mukaan haluamme tarjota myös peliaikaa hieman kokemattomammille pelaajille, joskin tämä tapahtuu hyvin todennäköisesti progressin ulkopuolelta. Tällöin olet mukana reservipelaajana ja sinulla on mahdollisuus taitojasi näyttämällä ansaita raidauspaikka.

Otamme myös sosiaaleja pyörimään alttiraidilla, mahdollisina lämpiminä kehoina splittiheroiceihin tai ihan vaan chättäilemään kiltachättiin.

Lisäinfoa

In-game: Enthy & Zigli
Nettisivut: sydäntalvi.fi

Striimuja:


Kiitos lyhyestä tuttavuudesta mitä joidenki teän kiltalaisten kanssa viestin betoissa ja ilman =). pitäkää lippu korkealla mihin ikinä meetteki jatkossa. Hieno historia killalla =). aikansa kutaki ja aika kultaa muistot =). itekki olin yhes killassa 8 vuotta putkeen. suomea puhuttiin yleensä vloppuna sit jotain muuta. mut pojat ei muutako kohti uusia taisteluja vaikka se ei tunnu samalta kun ei ole tuttu vanha porukka vierellä. Kyl suomessa vielä hyviä tyyppejä riittää jotka haluu ehkä jopa raidata sun kanssa samalla tasolla. ne pitää vain etsiä jostain =).