[H] Bugiset Mätisilakat | Ragnaros EU |

Bugiset Mätisilakat

on suomalainen kilta Ragnaroksen Hordepuolella joka aloitti raidauksen Cataclysmin loppupuolella kaveriporukalla. Vuosien saatossa rosteri on muuttunut sekalaiseksi yhdistelmäksi erilaisia IRL kaveriporukoita sekoitettuna yksittäisiin rekryttyihin pelaajiin. Viimeisimpänä isona muutoksena killassamme oli yhdistyminen toisen suomalaisen Sleeping Monstersin kanssa, vähän Highmaulin julkaisun jälkeen. Meillä iso osa pelaajista on WoW veteraaneja jo vanillasta saakka, joten serverin tuoksu on vahva killassamme, toki uudet miehet otetaan vastaan positiivisin mielin.

Raidaillaan SU-TO vaihtelevasti 19-23, toki raidiajat vaihtuu välillä progressin tarpeen mukaan joten tietty joustavuus on aina hyvästä. Perjantaisin ja lauantaisin on tarjolla vaihtelevasti Alttirunia yms hässäköitä joten useammallakin characterille riittää tekemistä.

Legionia kohti mennään. Edelleen farmit käynnissä ja ihan aktiivista neppailua serverillä.
Hakusessa ei mitään tiettyä classia tms vaan kiinnostaa kovat pelimiehet Legionia varten. Ehkäpä jopa nykyiselle farmille mahtuu mukaan. Jos nappulat on oikein päin ja monitorikin pysyy välillä päällä niin lisätietoja voipi kysellä Bnetissä:

Elkav#2188 tai Winterr#2253

7/7 Highmaul Mythic
10/10 Blackrock Foundry Mythic
13/13 Hellfire Citadel Mythic
WoW Progress

Legion prepatch tuloillaan ensi viikolla, joten classeja ruvetaan hiljaksiin lyömään lukkoon. Vielä saattaa mahtua mukaan, joten otahan yhteyttä niin jutellaan.

Elkav#2188 tai Winterr#2253