[H] Classic Ashbringer <Addicts> 11/11 etsii lisää raidaajia!

Tervehdys! Addicts on suomalainen raidi-kilta, alkujaan koottu Vanilla WoWin aikana. Sosiaaliset juuremme ajoittuvat siis kauas, mutta monet meistä ovat myös tulleet Classicin innoittamana takaisin tapaamaan vanhoja tuttujaan, sekä luomaan uusia ystäviä.

Pelaajistamme monet alkavat olemaan reilusti yli kolmikymppisiä, mutta ainahan se WoWi maistuu. Tällä hetkellä etsimme täydennyksiä raidi-rosteriimme kaikkien roolien saralta.

Raidaamme vähintään kahtena päivänä viikossa. Toistaiseksi raidit hoituvat yhteistyöllä toisen killan kanssa, kunnes oma raidi-rosterimme on täydempi hoitamaan homman kotiin itsenäisesti. Molten Core toistaiseski sunnuntaisin, ja Onyxia viikonpäivinä.

Pelaajistamme monet ovat myös melkoisen innokkaita PvP-harrastajia, joten siihenkin löydät seuraa aivan varmasti. Myös sosiaaliset, ei-raidaavat pelaajat ovat tervetulleita kiltaamme, joten kaverin nappaaminen mukaan ei tule aiheuttamaan roster-päänvaivaa, vaikka raidaaminen ei kiinnostaisikaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä takaisin! Pelissä vastaavat mm. Shami, Mähelö, Finexive, Flyri ja Reibebe. Voit myös jättää viestiä alle ja vastaamme mahdollisimman pian!

Nähdään pelissä!