[H] [Draenor EU] (retail) - Kadonneiden raidaajien metsästys!

Oletko samassa tilanteessa kuin me: haluat progressata mythic-raideilla, mutta täyden raidigroupin saaminen kasaan on viikosta toiseen hankalaa? Onko Classic haukannut aimo annoksen retail-raidiporukastasi ja haluaisit raidata, mutta et halua vaihtaa kiltaa?

Etsimme mythic-progressille raidaajia
JOIDEN EI TARVITSE VÄLTTÄMÄTTÄ LIITTYÄ KILTAAMME!

Voit siis ilmoittautua raidaajaksi jos hahmosi on Draenorilla Hordella (cross realm mythic ei ole vielä auki) mutta sinun ei tarvitse vaihtaa kiltaa. Edellytämme että sinulla on raidikokemusta, hahmosi on gearattu ja pystyt tarvittaessa puhumaan Discordissa.

Infoa:

  • raidipäivät ovat ti ja to kello 19-22 Suomen aikaa
  • kaikilla groupissa on yhtäläinen oikeus loottiin (saat automaattisesti pitää omat loottisi, mutta saat myös rollata jakoon tulevaa loottia kuten kaikki muutkin)
  • käytämme kommunikointiin Discordia ja pelin sisällä toisinaan Angry Assignments addonia
  • voit tulla mukaan silloin kun sinulle sopii, mutta toivomme tietysti että pääsisit raideille säännöllisesti

Killan progress on tällä hetkellä 3/8M, joka on hankittu 19 hengen voimin. Pienestä on siis kiinni täyden groupin kokoon saaminen. https://raider.io/guilds/eu/draenor/Legio%20pro%20Fennia

Ilmoita minulle jos olet kiinnostunut, haluat lisätietoa tai haluat ilmoittautua raidaajaksi. Voit laittaa viestiä täällä tai Discordissa Zhara#5591.

Killassa on toki myös rekry auki hiilujen ja depsien osalta, eli voit myös suoraan hakea kiltaan tästä linkistä: https://forms.gle/55VRDpRRhMrAB1D5A

Raiditerveisin,
Zhara <3

Killan progress 3/8M päivitetty ilmoitukseen. Päästiin vihdoin raidaamaan ja kaadettiin toinen ja kolmas bossi 19:llä pelaajalla. Seuraava ei taida vajaalla kaatua, joten nyt olisi hyvä aika ilmoittautua raideille tai liittyä kiltaan! :smile: