[H] <EI JATKOON> 7/7M EN 2/3M ToV [Frostwshiper-EU]

Rekrytilanne:

Etsimme muutamaa osaavaa DPS-pelaajaa jatkamaan Legion progressia. Classilla ei ole tässä vaiheessa merkitystä, kunhan olet valmis joustamaan tilanteen vaatiessa. Yhteydenotot: sadtumor#2487. Tästä linkistä pääset killan nettisivuille. Allekirjoittaneen tavoittaa myös Discordista nimimerkillä Tumor.

Emerald Nightmare//Aikataulumuutos:

Expansionin alun “pre-tierin” aikana raidasimme 4x4h (Ma,Ke,To ja Su klo 20:00 - 00:00). Päätimme vaihtaa Nighthold progressiin aikataulun 5x5h -malliin. Haluamme kehittää kiltaa eteenpäin ja pitää progressin mahdollisimman lyhyenä.

Emerald Nightmaren aikana käytimme HC clearaukseen kahta hahmoa. Nightholdissa hahmoja tulee olla kolme.

Raidipäivät ja muut vaatimukset (Suomenaikaa):

Ma 19:00 - 00:00
Ti 19:00 - 00:00
Ke 19:00 - 00:00
To 19:00 - 00:00
Su 19:00 - 00:00

Jos raidi sujuu hyvin ja lisäaika nähdään hyödylliseksi, voidaan päättymisaikaa siirtää 01:00 asti.

Raidaamiseen tarvitaan yhteensä kolme hahmoa, joista yksi on päähahmo ja kaksi muuta ovat althahmoja. Hahmojen tulee olla keskenään samaa roolia. Kolmen hahmon vaatimus on asetettu nopeamman gearaamisen, sekä mahdollisen compin vaihtamisen takia.

Jos alttien pelaaminen tuntuu ikävältä, tai et ole varma ovatko killan vaatimukset sinulle liikaa, emme suosittele hakemaan kiltaan.

Killalla ei ole K-18 leimaa, mutta vaadimme, että pystyt ennakoimaan elämääsi vähintään yhden tierin verran. Pyrimme pitämään rosterin mahdollisimman pienenä, mikä tarkoittaa 22-24 pelaajan rosteria. Emme rekryä pelaajia penkille, tai vaihtomiehiksi.

Kuvaus:

Olemme suomalainen raidikilta, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää tasokasta raidaamista.

Suurin osa yhteisöstämme on peräisin Kolikolla Kultaa -killasta. Monivuotisen taipaleen jälkeen, Hellfire Citadel raiditierin aikana, kilta levisi useaan eri yhteisöön (mm. ScrubBusters, Ninjapartio, eXample, Paragon jne.).

Eriytyneet tienhaarat kohtasivat uudelleen lisäosan lähestymisen myötä. EI JATKOON -kilta perustettiin jatkamaan tasokasta raidaamista Legioonassa. Kilta ei ole jatkumo edeltäjälleen, vaan täysin uusi projekti uusilla tavoitteilla.

Mahdollinen raidispotti olisi auki vielä 1-2 DPS pelaajalle. Allekirjoittaneen tavoittaa battletagista sadtumor#2487, tai Discordista nimimerkistä Tumor. Killan nettisivuille voi myös suoraan tehdä hakemuksen. Hakemukset ovat privaatteja.

Uusi lisäys alttivaatimukseen. Emerald Nightmareen tarvitset 2x hahmoa ja Nightholdiin otetaan käyttöön aiemmin vaadittu 3x hahmoa.

Haemme DPS -pelaajia jatkamaan Legion progressia Emerald Nightmaren jälkeen. Haetuimmat classit löydät wowprogressin kautta. Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos aktiivinen, hyvään pelaamiseen keskittyvä peliseura kiinnostaa. Hakemuksen voi laittaa suoraan foorumeille, tai voit olla yhteydessä b.tagiin: sadtumor#2487.

Päivitimme killan vaatimuksia raidi-aikataulun puolesta. Vaihdoimme entisen 4x4h aikataulun 5x5h aikatauluun.

Haemme DPS -pelaajia jatkamaan Legion progressia. Haetuimmat classit löydät wowprogressin kautta. Älä pelkää ottaa yhteyttä, vaikka classisi ei olisikaan halutuimpien joukossa. Eniten meitä kiinnostavat motivoituneet höyryjyrä pelaajat classista riippumatta.

Spotteja tarjolla erityisesti osaavalle Magelle ja/tai Warlockille. Muukin voi onnistua jos pelillinen osaaminen nähdään riittäväksi.

Spotteja tarjolla erityisesti osaavalle Magelle ja/tai Warlockille, sekä healerille (pref resto druid). Muukin voi onnistua jos pelillinen osaaminen nähdään riittäväksi.