[H] <FINSTACK> - Twisting Nether 2/7M Emerald Nightmare

Rekrytilanne:

Rekrytään oikeastaan kaikkea, healer, dps ja tank.

Porukka alkanut hieman slackaan, eikä jaksa enää progressaa kunnolla ja osa lähti paremmille vesille kun tätä alkoi tapahtumaan. Aktiivisia pelaajia löytyy ainakin se 15+, mutta lisää kaivattaisiin.

Vaatimukset
Altteja emme vaadi, emmekä vaadi 100% attendancea, mutta joku 70% olisi hyvä, muuten guildin koko räjähtää käsiin.

Geari vaatimusta ei varsinaisesti ole, mikäli pystyt todistamaan taitosi jollain logeilla yms, gearaamme mieluusti uusia taitavia pelaajia.

Raidipäivät
Alustavasti ollaan raidattu ke - to - su ja jos porukkaa innostanut niin Ma ja/tai Ti
Klo: 19.00-23.00

Kuvaus
FINSTACK on yleisesti lähtenyt kaveriporukasta jolla pelattiin dotaa joskus 2004 ja eteenpäin. Siitä sitten eri pelien kautta yms klaanista/guildista on kasvanut enemmänkin community.

Dotassa/honissa/dota2 meiltä löytyy ex-pro gamereita ja CS yms fps pelaajiakin löytyy kovalta tasolta. WoW:issa realm firstejä hakanneita pelaajia löytyy guildista satsi ja itsekkin olen 1 niistä.

Pelaamme siis yleisesti aina kovaa ja tosissaan, mutta WoW:issa emme kyllä lähde kilpailemaan world firsteistä.

Mutta esimerkiksi Albion Onlinessa, FINSTACK tunnetaan yhtenä pelin vahvimmista guildeista ja siksi saimme deveiltä peliin oman logon.

Ikähaarukka on jostain 16-50 :smiley: et kaikenlaisia pelaajia löytyy, huumoria pitää olla, koska moni meistä on aika “manchild” :smiley: eli läppää lähtee ja aikamoisia persoonia löytyy guildista. Jos olet siis tosi herkkä , tämä guildi/porukka ei ole sinua varten.

Streamaan paljon raideja yms pelejä, voit siis käydä kattomassa meidän meininkiä www.twitch.tv/rexitus
Ja kyllä välillä sulaa perse ja tulee hieman huutoa ja suolatasot ovat korkealla, mutta yleisesti kaikilal on hauskaa ='D

Yhteydenotto
PM: Lekamon tai ketä tahansa joka on online. Voit myös laittaa viestiä täällä.