Hearthstone.fi

[H] [Gehennas] <Yleisraidio> Ollaan valmiita P3

Moi!

Olemme vuosikymmenen yhdessä pelannut kaveriporukka. Classicissa olimme hyvin omistautunut pelille ja nyt sama jatkuu hordella uudessa killassa. Päämääränä on tehokas TBC:n sisällön läpi puskeminen. Nykyiset raidit ovat olleet farmissa toisesta viikosta lähtien.

Pyrimme pitämään ilmapiirin HC menoa mahdollistavana, mutta ymmärrämme, että aikarajoitteet ovat osa jäsenien arkea. Olemme siis enemmän semi-hc kilta, joka odottaa edistyksellisyyttä ja oikeaa panostusta.

Aikaisempaa WoW-kokemusta ryhmällä löytyy erityisesti TBC ja WotLK privoilta. Classicissa olimme osana toista kiltaa, jonka osana saavutimme huippusijoituksia realmitasolla raideissa: #2 BWL, #3 AQ40 ja #2 Alliance Naxx. Nyt uutena kiltana TBC:ssä ehdittiin edellisellä realmilla saamaan #8 P1 ja #3 Horde P2 10/10.

Raidiaikataulu: keskiviikkona ja maanantaina 19:45-23:00, nyt toki raidit menee yhteen iltaan ja maanantaisin ei ole mitään jos PTR on kiinni.

Tarjoamme kypsän ja kilpailuhenkisen ilmapiirin, joka on innokas kokeilemaan uutta ja sopeutumaan uuteen sisältöön.

Etsimme kilpailuhenkisiä pelaajia, jotka pelaavat aktiivisesti ja ovat innolla kehityksen kärjessä.

Haussa erityisesti 1x Holy Pala.

Jos onnistuin herättämään kiinnostuksesi niin liity https://discord.gg/nmuKhJC4GF tai kysy lisätietoa Discordissa alkku#3835. Kiltadiscordista löydyn nimellä Notski.