[H] <Kalmankansa> | Lightbringer | Sosiaalisia seikkailijoita hakusessa!

Moikka!

Me ollaan pieni kaveriporukka, joista suurin osa on pelin pariin palanneita Wotlk/Cata veteraaneja. Uusien hahmojen turvin päätimme aloittaa matkamme Azerothissa uudelleen ja nyt haemmekin lisää väkeä joukkoomme.

Haluamme eritoten luoda mukavan ja ystävällisen ilmapiirin kaiken tasoisille pelaajille ja pääpaino killassamme onkin pelistä nauttiminen ja niiden juttujen tekeminen mistä itse tykkää. Killassamme ei ole ikärajaa, mutta toivomme, että ne normaalit käytöstavat kuitenkin löytyisivät jokaiselta. Varoituksen sanana kuitenkin: keski-ikä killassa on n. 25, eli nuoremmat pelaajat voivat kokea olonsa turhautuneeksi “vanhusten” seurassa. :wink:

Tällä hetkellä haluamme keskittyä uusien hahmojen kehitykseen ja uuden maailman tutkimiseen, mutta mikään ei estä tulevaisuudessa esim. raidaamista porukalla, mikäli siihen tarpeeksi innostunutta väkeä löytyy.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja olet juuri hakemassa rentoa peliporukkaa, joiden kanssa seikkailla Azerothissa,
ota vapaasti yhteyttä pelissä hahmoihin Rustygor tai Dinaryt, niin höpötellään lisää. Varmasti jokaiselle halukkaalle löytyy paikka killasta! Voi myös lisätä suoraa bnetissä: Rusty#21519, niin saa helpommin yhteyden.