[H] Nestehukka (EN M 5/7 - ToV HC 3/3) | EU Magtheridon

Nestehukka etsii täydennystä raidikokoonpanoon eli olisi kaipuu mythic progeen lisää tykinruokaa. Eniten tarvetta depseille, mutta hiileri ja tankkikin voi mahtua mukaan jos oikein puristetaan ja pohditaan.

Nestehukka on muutaman eri kaveriporukan koalitio, joka on ajautunut vuosion saatossa yhteen taisteluun pahaa ja likaisia alluja vastaan. Porukan keski-ikä liikkuu jossain 22+ maastossa ja aikalailla 20-30 väliin mahtuu kaikki. Raidaamme torstaisin, sunnuntaisin ja tiistaisin 19-22. Lootin jaamme aika löyhällä loot council meiningillä, että porukassa mietitään kenen päällä se uusi hieno hulavanne näyttäisi parhaalle jonka sitten raidiliidu heittää jonkun onnekkaan reppuun. Pääasia on että kaikki viihtyy, pomot kaatuu, jorina pysyy tarpeeksi huonolaatusena :wink: ja ei tule turhaa draamaa. Huonot puujalat on aina plussaa.

Legion kaatovideoita löytää täältä:
https://www.youtube.com/channel/UCrTEHZ6wSfLvijB3g8Swxng

Ja jos haluaa logeja syynäillä niin tuonne:
https://www.warcraftlogs.com/guilds/48984

Sinulta toivomme sitoutumista raideihin. Mieluusti sellaista mukavaa 20+ ikää, että ei tule kesken progen kummittelemaan varusmiespalvelus. Sellanen tietokone, peli, netti ja mikki katsotaan mukavaksi plussaksi ja toivottavasti se asperger ei vaivaa niin paljoa että ei pysty raideissa puhumaan kun olis tarvis.

No näin jaarittelun lopuksi pistäkee raidiliiderille Bibler#2236 tai minulle Jazu#2478 viestiä jos kiinnostus heräsi niin voidaan vaihtaa muutama sananen tai sitten in game whisperiä jollekkin kiltalaiselle. Sen jälkeen katsotaan muutama resetti että miten se peli sujuu. Jos se pelaaminen on sellasta perus mytik tasoa ilman mitään perseilyä ja raidilla on ruuat, flaskit omasta takaa ja takuvideot katsottuna niin se ois hänes.