[H] Tervaleijona - Burning Steppes (3/8M)

Tervaleijona (Horde) löytyy Burning Steppes serveriltä, jossa se on hengaillut jo TBC ajoista lähtien. Olemme vanha kilta, vaikka joukossamme ei enää olekaan niin montaa alkuperäisjäsentä. Käynnistimme toimintamme uudella innolla MoP:in aikaan SoO:ssa ja päätimme jo heti alkumetreillä, että raidaamme 3x3h viikossa.
Saimme clearattua Heroic 10man SoO, myöhemmin clearasimme mythic 20man.

Raidiajat:
Ke 19-22
To 19-22
Su 19-22
Raidaamme siis kohtuudella, emmekä extendaa raideja.

Muina päivinä käymme raidaamassa mm. alteilla normit ja hc:t pois mikäli raidi-intoa riittää. Teemme myös mahdollisuuksien mukaan achiruneja vanhoihin raideihin ja instoihin.

Käytämme RClootcouncil addonia lootin jakamisee.

Me emme myöskään usko raidaamisen pakottamiseen, emmekä käytä attendancea, mutta haemme joukkoomme pelaajia, jotka pystyvät sitoutumaan tuohon 3x3h viikossa.

Perhe, harrastukset ja koulu ymmärrettävästi rajoittavat pelaamista, emmekä halua rangaista pelaajia siitä, etteivät he aina pääse mukaan.

Mitä haluamme siis sinulta?

Tarvitsemme pelaajan, joka kykenee saapumaan raidille ja antamaan panoksensa 3 tunnin ajan kolmesti viikossa. Toivomme myös, että kykenet ottamaan kritiikkiä/neuvoja vastaan ja ehkä jopa ehdottamaan jotakin uutta. Plussaa myös siitä, että siedät painetta (eli wipejä ja progress bossien tuomaa iloista jännitystä). :smiley:

Käytössämme on myös Discord, joten on suotavaa, että omistat toimivan headsetin ja uskallat myös avata äänijänteitäsi!

Mitä tarjoamme sinulle?

Mukavan raidiympäristön, osaavan porukan ikäluokaltaan 18-35, kiukkuisen liidun ja välillä jopa oikein tehokasta HC-henkistä raidaamista. Emme luovuta pienestä ja raidiajat ovat stabiilit. Välillä meiltä voi ammentaa ihan “ok” huumoria ja välillä niin huonoa että gquit saattaa olla lähellä.

Miittejä järjestämme 1-2 kertaa vuodessa rennolla meiningillä

Tällä hetkellä haemme:
1 Hiilu olisi hakusessa, mikä tahansa muu classi kuin munkki.

TL;DR:

  • 3h raidaamista 3 kertaa viikossa
  • Rentoa, mutta tuloksellista raidaamista

Mikäli kiinnostuit, käy tutustumassa:

Lisää infoa antavat in-game
GM: Murtsi (Murtsi#2751)
OFFUT: Daenir, Lebaa ja Crétz

“Kasaan ja paskaks, mutta aina läpällä ja kännissä!”