[H-Wildhammer] (12/13M) Kovisjengi etsii lisää jengiläisiä!

Kesäiltana raidin jälkitunnelmissa ajattelin ehdottaa Pullaninjalle, että mitä jos yhdistettäis Wildhammerin hordepuolen ainoat hc:tä raidaavat suomikillat Mieron Tietäjät ja Kohmelo yhdeksi killaksi WoD:n myyttisiin raideihin. Kesä raidattiinki yhdessätuumin (ml. Garrosh hc) ja lopullinen integraatio hoidettiin patchin 6.0.2 tipahtaessa, jolloin muodostui uusi -kilta.

Molemmat killat ovat alunperin muotoutuneet TBC:n ja WoLTK:n välimaastossa ja aloittaneet raiditouhut T7:sta ja raidanneet siitä saakka lähes tauotta. Ihan viimeiset tierien hc-bossit on jääny vielä kaatamatta (pl. Deathwing ja Garrosh) enne seuraavaa patchia, vaikka meininki on ollut enemmän rennon raidauksen puolella kuin hampaat irveessä vääntämistä. Progea tehdään ajan sallimissa rajoissa kolmena iltana viikossa (ke, to, ma 19-22), mutta joskus kaadon ollessa lähellä saatetaan iltaa venyttää ja/tai jatkaa vielä maanantaina.

Luutit jaamme loot council -tyyppisesti eli tavoite on jakaa itemit paras uppi metodilla tietenkään aktiivisuutta unohtamatta. Joskus tietysti puhdas rollaus on reilu tapa, mutta tietysti toissijainen meidän käytössämme. Raidaajien ollessa aikuisia ihmisiä oletamme, että jonkin tietyn luutin saamatta saaminen ei ole maailman loppu mahdollisesta BiSseydestä huolimatta, sillä itemit vaihtuu joka tierissä aina uusiin joka tapauksessa. Jokainen saatu itemi on kuitenki raidin ilvl:iin uppi ja näin ollen helpottaa progea/farmausta. Mikäli luutit ovat sinulle “the juttu” koko touhussa niin löytänet itsesi ennemmin jostain killasta, joka käyttää DKP-luuttisysteemiä, sillä luutin jakajat eivät välttämättä ole aina samaa mieltä siitä, että sinun pitäisi yksin saada kaikki BiS-itemisi.

Raidijengi on tietysti hieman ylimitoitettu (tällä hetkellä max. 30 = mahtuu kaikki hc/normal-raidiin), että raidi-iltoja ei tarvisi perua, kun ihmisillä sattuu joskus olemaan muutakin elämää raidi-iltoina. Varsinaiset mythic-raidikokoonpanot muodostuvat tietysti tarvittavien roolien mukaan ensisijaisesti ja myös varsinki progevaiheessa speccien/gearin perusteella. Bossien treenausvaiheessa suositaan jo treenamassa aiemmin olleita, että takujen läpikäymiseen/opetteluun ei kuluisi ylimääräistä aikaa. Tietysti koko porukka kierrätetään kaikilla bosseilla jossain vaiheessa ja varsinki farmatessa kysellään ketkä tarvii tietyltä bossilta luuttia ja ketkä ei. Jonottaessa on oltava valmiina tulemaan takaisin raidille, mutta raidin sisäänkäynnin edessä seisoskelua ei vaadita.

Etsimme Mythic:ä raidaavaan (12/13M HfC) Kovisjengiin hommansa hanskaavaa pöllöä, magea ja DK:ta! Mikäli et satu juuri em. classeja pelaamaan, kannattaa hakemusta kyllä pistää tulemaan, sillä aktiivisista pelaajista tuntuu aina olevan puutetta expan ehtoopuolella. Mannoroth on farmilla ja Archimondeota progetaan parhaimmillaan (p3 päästy sentäs). Blackhand:äki farmaataan kerran viikossa :slight_smile:

Hakemukset -> http://www.kovisjengi.fi
Kysymyksiin vastauksia @ Fieandt#2462

Legionin jengi on hiljalleen muotoutumassa ja uusia naamoja mahtuis joukkoomme hilpeään! Kesä farmataan vielä Archimondea sekä Blackhandia ja satunnaisten poissaolojen vuoksi gearissa olevia sankareita mahtuu kyllä matkaanki. Classilla ja specillä ei niin tarkkaa ole Legionin suhteen tässä vaiheessa, mutta farmiin otetaan mieluiten depsejä.