Hearthstone.fi: Assembly Summer 2016 survival guide

Tänään lähtee käyntiin Assembly Summer 2016 Helsingin Messukeskuksella. Sen lisäksi että tapahtumassa pelataan kaksi BYOD-turnausta, on torstaina myös mahdollisuus seurata elektronisen urheilun SM-kisojen finaali klo 19.00 alkaen. Myös SCII ja CS:GO ovat edustettuna, meiltä tarkemmat tiedot lähetyksestä.

Torstain lähetys lähtee käyntiin 4.8.2016 klo 16 StarCraft II:n SM-finaalilla, jota seuraa Hearthstone klo 19 ja Counter-Strike: Global Offensive klo 22. Meitä tietysti kiinnostaa enemmän HS, joten keskitymme tällä kertaa siihen. Muista turnauksista lisää tietoa lähde-linkin takaa.

Finaalin formaattina toimii BO7 Ban Conquest. Ottelu on kerrasta poikki, voittaja saa itselleen muhkean 2000 euron rahapalkinnon ja lisäksi paikan pohjoismaiden mestaruuskisoihin sekä IeSF:n MM-kisoihin Jakartaan. Toisellekin tulleelle jää sentään tonni käteen, mutta melko isot panokset kyseessä. Vastakkain asettuvat Addiction eSportsin Janne " Janetzky" Aho ja Juuso " Jupu" Sipiläinen.

Lähetystä voi seurata klo 16 (HS klo 19) alkaen SettTV:n twitch-sivulta ja HS-otteluita selostavat Ville " 1mustfall" Tuomisto sekä Aleksi " Wampie" Majander. Tietysti paras mahdollinen paikka otteluiden seuraamiseen on livenä Helsingin messukeskuksella Assemblyn päälavalta. Tervetuloa seuraamaan!

Lähde: eSM

Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla: http://www.hearthstone.fi/?p=1420