Hearthstone.fi: HCT Tour palaa Suomeen

Perjantaina julkaistiin jälleen lista osallistuvista eurooppalaisista kisapaikoista 2017 HCT Winter Championshipeissä. Ajattelimme nostaa jälleen pinnalle Suomen osallistumisen, sillä saimme sen nyt toista kertaa. 10.-12.2.2017 pelataan sekä viralliset pelit, että rennompia yleisöpelejä, Ravintola Casa Maressa.

Tapahtumaan voi osallistua joko vain tulemalla paikalle perjantaista sunnuntaihin klo 12-23, mutta suosittelemme jokaista kiinnostunutta laittamaan täpän Facebookin tapahtumaan. Täten pysytte mukana tiedotuksessa. Jos olonne on harvinaisen myötämielinen, myös Hearthstone.fi:n FB-sivua saa käydä tykkäämässä. Toimitus tykkää teistä sitten takaisin <3.

Tarkempia tietoja tapahtumapaikasta tulee vielä lähempänä, mutta olennaisimpana mainittakoon että perjantaina pelataan Tavern Herojen voittajien välinen mestaruuskilpailu 8 paikasta 64 parhaan joukkoon la-su. Varsinaiset Winter Championshipin pelipäivät ovat siis lauantai ja sunnuntai, jolloin paikalla ovat kaikki parhaat suomalaiset HCT-pisteillä mitattuna. Tällä hetkellä ainakin ENCE eSportsin kaksikko Antti " Kufdon" Lammi (13 pistettä) sekä Mika " Creapz" Tuovila (10 pistettä) näyttävat vahvoilta osallistujalta.

Paikalla myös tarjolla kisoja osallistujille, joista voi voittaa Hearthstone-teemaista tavaraa, sekä tietysti ottamalla osaa kisoihin saa hemmetin hienon eSports-korttitaustan (Power Core).

Nähdään siis porukalla Casa Maressa, Espoossa! Matkaa Kampista on bussilla vain 7 minuuttia, joten ei ole paha.

Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla: http://www.hearthstone.fi/?p=1620