Hearthstone.fi: Nerffejä tulossa, luojan kiitos myös Yoggiin

Muutos jota ollaan kaivattu jo pitkään on vihdoin oven takana. 8.10. (tai ennen Last Call -turnausta joka tapauksessa) tulee ulos seuraava balanssipätsi, jonka sisältö on nyt julkaistu. Nerffattavien korttien listalta löytyy olennaisimmat, eli shamaanin classic-kortteja sekä Yogg-Saron, Balance’s End.

Kaikki nerffiä saavat kortit ovat: Rockbiter Weapon, Tuskarr Totemic, Execute, Call of the Wild, Charge, Abusive Sergeant sekä Yogg-Saron, Hope’s End. Uudet versiot korteista alla:

Yoggia pitää vielä selittää, sillä sen muutos ei ole päivänselvä. Yogg tulee jatkossa lopettamaan spellien heittelemisen jos se kuolee, saa silenceä, palaa käteen tai muuttaa muotoaan. Entinen versio castasi kaikki spellit jokatapauksessa. Tämän lisäksi spelleistä tuleva overload pitäisi tulla pelaajalle, vaikka nykyisin ei tule. Overload-uudistus ei tosin tule vielä tässä pätsissä.

Yleisempien nerffien toivo siis elää edelleen.

Lähde: Blizzard

Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla: http://www.hearthstone.fi/?p=1489

Välillä on tullut Yoggin kanssa sen verran positiivisella tai negatiivisella tavalla mahtavaa rng:tä, että olen hieman harmissani kyseisen kortin muuttumisesta.

Facebookin puolella huomasin Hearthstone.fi:n uutisen kommenteissa Yoggista pointin, että turnauksissa Yoggin avulla voidaan kääntää tilanne erittäin hyvin ihan toisenlaiseksi, joten muutos on hyvä. Joku toinen oli kommentoinut tähän, että voisivat ottaa turnauksessa käyttöön menetelmän bannata tiettyjä kortteja. Hyviä pointteja.