Hearthstone.fi

Hearthstone.fi: Prohouse-taisto tapahtuu Torson toimesta


#1

Antti-Veikko " Torso" Reunanen sekä ENCE eSportsin Mika " Creapz" Tuovila tuovat Suomeen uuden version housecupeista. Prohouse-Taisto ei ole suinkaan pelkkä ammattimaisissa taloissa vieraileva herrasmies, vaan täysin uudessa lokaatiossa tapahtuva ammattilaispelaajille suunnattu turnaus, jossa on tarkoitus ottaa rennosti, mutta vakavasti miehestä mittaa Porin kalpeilla kaduilla.

Suomessa on toki ennenkin nähty housecuppeja Helsinki.GG:n toimesta, mutta ei aivan tällä formaatilla. Nimittäin miehet pistivät pystyyn 2v2-formaatin, jossa 6 eri joukkuetta ottelevat ensin lohkovaiheessa, jota seuraa finaali. Pelit pelataan 12.-13.8. ja formaattina on BO5 Last Hero Standing yhdellä bannilla, finaali BO7. Lohkojen Round Robin -vaiheen voittajat kohtaavat finaalissa. Pidemmittä puheitta esitellään joukkueet:

Lohko A:

  • Pormestarit (Niko " NikoTheGreat" Airamo & Mikael " Threat" Backman)
  • Team Never Aggro (Eero " Leroy" Kesälä & Pauliina " Papu" Peltoniemi)
  • Team wampieDumpster (Antti " Kufdon" Lammi & Sauli " Zumpp" Rinta-aho)

Lohko B:

  • Kapteeni & Vihreäiho (Mika " Creapz" Tuovila & Ville " MortalP" Lepistö)
  • Helvetin Komeet (Aleksi " Wampie" Majander & Teemu " Fluffy" Koski)
  • Ilmanen Muna (Ohto " Ozzmousis" Lankila & Janne " Janetzky" Aho)

Etukäteen suosikkinsa molemmista lohkoista antaa Hearthstone.fi:n oma Markus " Olodyn" Koskivirta:
“Minusta A-lohkon ehdoton ennakkosuosikki on pitkäaikainen parivaljakko menestyksen suhteen, Kufdon sekä Zumpp. B-lohkossa voittajan valitseminen on vaikeampaa, mutta kokemus ja nuori tulokas yhdistettynä parivaljakossa Helvetin Komeet saavat ääneni. Nämä kaksi finaaliin.”

Tapahtumasta voi lukea lisää (ja seurata) sen omalta viralliselta facebook-sivulta. Lähetystä voi seurata 12.8.2017 klo 11.30 alkaen osoitteesta  www.twitch.tv/creapzter.

Lähde: Facebook

Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla: http://www.hearthstone.fi/?p=1778