Hearthstone.fi: Uusi maagiskini tarjolla, mutta vain iLaitteille

Khadgar

Blizzard on tehnyt varsin mielenkiintoisen valinnan tarjotessaan nyt jo kolmatta maagiskiniä pelaajille ja rajoittaessaan sen pelkästään Applen laitteilla ostettavaksi. Kaiken lisäksi skiniä voi ostaa vain 10 päivän ajan. Joten jos haluat Khadgarilla pelata, parasta omistaa apple-tuote tai alkaa äkkiä hankkimaan kavereita.

Toimituksen mielestä veto on jokseenkin järjetön. Skinimyynnin kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen ja sinänsä hyvään tarkoitukseen, mutta miksi se on pitänyt rajoittaa näin käsittämättömän tiukoilla parametreillä? Vain 10 päivää? Vai Applen tuotteille? Ei mene järkeen.

Tästä huolimatta aikoo ainakin allekirjoittanut hommata skinin jotenkin. Kenties foorumeilla voisi ilmoittautua ihmisiä jotka omistavat iLaitteen ja ovat valmiita auttamaan muita hädässä olevia skinin hankinnassa? Viimeinen ostopäivä on siis 24.4.2016. Sen jälkeen ei ilmeisesti skiniä voi saada enää koskaan.

Lähde: Blizzard

Lue uutinen Hearthstone.fi-sivustolla: http://www.hearthstone.fi/?p=1242

Jännä ja mielenkiintoinen idea. Tykkään.

One of the things that we really value on our team is that we constantly mix up the way we do things, we never want to be predictable. -Yong Woo, lähde

Epäilen tämän heron myymisen menevän osittain samaan settiin tuon lainauksen kanssa. Arvostan sitä, että Hearthstone-tiimillä on tahtoa kokeilla asioiden tekoa eri tavoilla.

Syynä lyhyelle myyntiajalle ja iOS-rajoitukselle lieneen se, että kyseessä on Applen oma kampanja ja tarjous on mitoitettu ajallisesti siihen sopivaksi.

Määräaikaisia myyntejä on nähty aiemminkin hyväntekeväisyystempauksina WoWin puolella.

On vähän erikoista kyllä rajoittaa näin yhteisöä, mutta onneksi omasta taloudesta löytyy muutama IOS laite. Nyt pitää vain käydä lisäämässä apple id tilille rahaa…