Hearthstone ja 11.3. julkaisu

Blizzard on julkaissut julkaisun, jossa he tiedottavat 11.3 olevasta julkaisusta, joka todennäköisemmin viittaa uuteen Hearthstone-expansioniin. Tähän ovat internetissä tarkkaavaiset ihmiset löytäneet jo todisteita jotka vaikuttavat jokseenkin uskottavilta.

Taustaa: Viikko ennen Blackrock Mountainin julkaisua Blizzard vaihtoi Hearthstonen etusivulla olevat kortit (alareunassa) niistä muuten yleensä samoista korteista (yleensä ovat mm. Grimscale Oracle, Gadgetzan Auctioneer…). Silloin sinne tuli muun muassa Twilight Drake, Leeroy Jenkins, yms.

Nyt kortit ovat taas vaihtuneet ja kappas jälleen viikko ennen isoa julkaisua. Nykyisiä kortteja ovat Faceless Manipulator, Dark Whispers ja muuta teemaan liittyvää. Joko arvasit teeman? Kyllä vain, se ei ole murlocit vaan Old Godit! Todella suurella todennäköisyydellä seuraava Hearthstone-expansion on niiden ympärillä.

1 tykkäys

Mielenkiintoinen huomio. En ole entuudestaan perillä Old Gods -teemasta, mutta onneksi Noxious oli julkaissut aiheesta videon.

Aiemmin viikolla Noxious nosti esille, mitä pelimekaniikallisia uudistuksia seuraava expansion saattaa pitää sisällään. Brawleissa on ujutettu pelin koodin sisään joitain kiinnostavia mekaniikkoja, kuten tällä viikolla _Fate_ksi kutsuttu koko pelin kestävä buffi.

Vissiin reilu pari viikkoo vanhoja uutisia
http://www.powned.it/nuova-espansione-hearthstone-old-gods/

Noista “aura-efektestä” oli puhetta sillon tammikuussa kun oli tää “Battle of the Builds” -brawl. Jäbät sillon sano että tää todennäkösesti tulee seuraavassa expansionissa. Nyt Blizzard päätti testata niitä vielä uudestaan niin oon ite ainakin suht. vakuuttunu siitä että ne on peliin tulossa.

Joo, noi oli tosiaan hyviä huomioita, ei edes itsel käynyt mielessä. Itsellä tulee vaan tarkkailtua noita kortteja tuol sivulla, kun ne yleensä on 99% varmuus seuraavasta expansionista :smiley:

Linkkaan tän nyt tännekkin

TL;DR

134 new cards
4 old Gods, one of them is C’thun
Standard mode next week
Release date on late April/early May
C’thun 10 mana 6/6
16 minions who buff God’s attack and health

EDIT: