[Horde] ''Kipinä'' OUTDATED, menkää wowprogesta ehtimään infoo

SUOSITTELEN ETTÄ LUETTE KIPINÄN WOWPROGRESS SIVUN. SITÄ PÄIVITETÄÄN USEAMMIN JA TUOREIMMAT INFOT OVAT SIELLÄ

Rekryt auki, eikun yhteyttä ottamaan.

Kipinä on Hinausyhtiöstä syntynyt horde kilta. Hinausyhtiö oli syyskuussa 2014 aloittanut suomalainen raidi kilta ja Kipinäksi vaihdoimme Helmikuun puolella.

RAIDAAMINEN

Kiltamme tunnetaan varmasti parhaiten raidaamisesta tällä hetkellä. Olemme edistyneet WoDin raideissa mukavasti eli pyörineet tuolla heroic/mythic tasolla. Highmaulissa 1/7 M, Blackrock Foundryssä 3/10 M ja Hellfire Citadelissa 10/13 M. Legionissa Emerald Nightmare 7/7 M, Trial of Valor 3/3 M,Nighthold 10/10 Mythic, Tomb of Sargeras 8/9 Mythicja Antorus 10/10 Mythic tällä hetkellä

Rekryämme ahkeria raidaajia BfA:ta varten (Lue postauksen alku päivityksien varalle) . Päämääränä olisi saada kaikki bossit mythicillä alas. Hakijoilta toivottaisiin kokemusta edellisistä expansioneista, mutta ei ole tarpeellista jos pystyy osoittamaan kykynsä esimerkiksi logeilla. Me raidaamme kolme kertaa viikossa. Keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina 18-21. Kilta tarjoaa pieniä summia repaireja sekä conssuja raidaajille.


Yhteydenotot wowprogen kautta! Sieltä löytyy meidän rekrylomake.

Videoita Legionin koheluksista:


`

1 tykkäys

Porukalle olisi tarvetta! Etsiskellään raidaajia legioniin classista ja rolesta riippumatta. Lisätietoja mitä ei postauksesta löydy yms saa täältä: Aamunkajo#2965

EDIT: En pystynyt alkuperäiseen postaukseen korjaamaan HFC Mythic progeamme jostain kumman syystä, mutta sitä saavutettiin 10/13 Mythic ennen kuin porukkaa alkoi kadota ja raidit jäivät sitten tältä expalta siihen.

Päivitetty legionin vaiheeseen :slight_smile: ja lisätty pari videota

Päivitetty progress 5/7

Progress päivitetty 6/7

Progress päivitetty 7/7 Mythic, myös Trials of Valoria kutiteltu. 3/3 Normal :slight_smile:

Pitkästä aikaa päivitystä. Eli EN Mythic clearattu ja sitten 3/3 ToV HC läpi. Mythic ToV on aloiteltu kevyesti.

Rekrytään yhä muutamia isoja vahinkopisteidentekijöitä

Progress yms tiedot päivitetty. Tärkeintä on tietää että yhteydenottoa varten btag on muuttunut! Guild Master kärsii armeijassa seuraavat 6kk, joten officerimme hoitaa asiaa tästä edespäin.

2/3 mythic, guarm down

8/10 Hc Nighthold tällä hetkellä, yritämme puskea 10/10 tällä viikolla! Edelleen hakusessa pari ranged depsiä, mutta kaikki classit ja specit otetaan huomioon

10/10 Nighthold heroic

3/10 Mythic

4/10 mythic

5/10 mythic

Dudu tankille, shadow papeille ja mw monkille/resto shammylle ois paikka :smile:

6/10 mythic, kyseiset haut yhä suunnilleen haussa. Guardian druidia mietitään, riippuen kuin paljon toinen tankkimme joutuu olemaan poissa.

7/10 ja star augur proge alkaa

Vielä mahtuis 1-2 healeria. shadow pappei, rogue ja muita kovii depsei mukaa

Augur is kill

Helvetin suuri tarve healerille!