[Horde] Pia Vindex 7/7 2/3 4/10 Myhtic

Moro!

Pia vindex on säännöllisesti raidannut Lightbringer serverillä MoP:sta lähtien aina vaikeinta contenttia. Ensi Hoideltiin 10 man HC:ta sitten 25 man HC:ta jonka kautta siirryttiin Mythic raidien pariin.
Siis vuodesta 2013 lähtien “Semi-hc” raidaamista “Kulta Mokka” meinigillä; Asenteella ja taidolla, joskus jopa tunteella, mutta ei hampaita kiristellen. Olemme läpi tierien raidanneet world rank tasolla 500-900. Tavoitteemme pysyy nöyrästi samoilla linjoilla,emme kurottele liian korkealle tähtiin, mutta emme myöskään ole liian hitaaseen progressiin tyytyväisiä.

Joukkoomme kuuluu kaikenkarvaista porukkaa, kaikilla kuitenkin sama ajatus raidaamisesta ja WoWista: Raidit on pelin suola ja se on iso osa pelaamis harrastusta. Pomojen pitää kaatua järkevään aikaan jotta raidaaminen ei tunnu wipfestiltä ja ala painaa mielialaa turhaan.

“On hienoa kisailla ja kilpailla. On mukavaa koittaa saada joskus “hyviä” logeja ja toisinaan vaan jutella mukavia faittien väleissä. Sosiaalisuus ja raidaaminen on wowin ydin.” Niin me ajattelemme Pia Vindexissä

Tällä hetkellä “perus” alkuhuuman jälkeinen väsyminen on muutamilla tapahtunut ja rosteria joudutaan rekryillä pullistamaan. Hiilu spotit on täynnä oikeastaan muuten vain saadaan pari-kolme pelaajaa mahdutettua mukaan. Olethan ymmärtänty lisärin idea artifactin ja pre raidaamisen suhteen? Odotamme myös hakijoilta osaamista. On tärkeää, että raideille tullaan sitten kun osataan väistää kakkendaalia ja painella oikeita nappeja. Ei myöskään kannata miettiä meidän kiltaa jos pelaaminen puristaa liikaa pipoa. Vapaajan viihteen pitää olla hauskaa, äriseminen ei ole sitä.

Raidaamme 3 kertaa viikossa Keskiviikkoisin, Torstaisin ja Maanantaisin Klo 20-23 +/-1h suuntaan tai toiseen. Lisäksi Jokaisen raidin alussa otamme “startti boostin” jolloin käytössämme on yksi ylimääräinen raidpäivä kolmen ensimmäisen viikon ajan.

Alla linkkejä killastamma josta löytyy lisätietoja, videoita, logeja… Lisää infoa saa myös kysymällä “Namikselta” bättletägillä namupala#2589

logit: https://www.warcraftlogs.com/guilds/3104
Kiltasivut: http://piavindex.enjin.com/
wow progress (kaato videoita): http://www.wowprogress.com/guild/eu/lightbringer/Pia+Vindex
streamit: https://www.twitch.tv/namupala

Jaksoit lukea kaiken loppuun? Hyvä! Olet siis jo melkein “meidän miehiä tai naisia” :slight_smile: Nähdään pelissä!

-Namis (namupala#2589)

vielä kaivataan DPSiä