HS-turnaus Jessemblyssä 17-19.10

Lanitapahtuma Jessemblyssä olisi tarjolla HS-turnausta pienillä rahapalkinnoilla. Tapahtuma on siis 17-19.10. Jyväskylässä ja turnaukseen osallistuminen vaatii oman koneen paikalle (eli on siis BYOC).

Turnauksen rakenne riippuu pelaajamäärästä (ja jos tulossa on vain pari pelaajaa, niin sitten koko turnee perutaan), mutta pelataan ensin joko swissiä tai round robin alkusarja lohkoilla tai ilman (ellei joku erityinen syy pakota double eliminationin käyttöön) ja sen jälkeen pudotuspelit.

SEULin HS-säännöt ovat päivittyneet: seul.fi/esports/pelisaannot/ … -warcraft/

Pelataan siis vaihtoehdolla A eli jokaisella on kolme pakkaa (eri classeja) ja pelit ovat alkusarjassa BO3 ja pleijareissa BO5. Pakkalistat ja classit pitää ilmoittaa paikanpäällä järjestäjälle eli minulle.

Lisätietoa itse tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: jessembly.fi/

Paljonkos tähän tällä hetkellä on väkee ilmottautunut ja kuinka pakollinen kone paikka on jos tulee pelaamaan vain HS turnauksen. Ymmärrän kyllä miksi maksaa 30e mutta jos paikat ovat täynnä / en tarvitse paikkaa kun hetkeksi niin sen voi antaa poiskin? Seuraavana päivänä tosin tulisin katsomaan NHL 15 turnauksen.

Voidaan katsoa lähemmin, että onko paikka tulossa täyteen, mutta nykyisen tiedon valossa konepaikka on pakollinen. Tämä mm. siksi, että palkinnot tulevat noista sisäänpääsymaksuista ja jos turnaukseen osallistuvat tulevat halvemmilla lipuilla, niin budjetti hajoaa.

Juu mutta tosiaan ajattelin vain tull HS turnaukseen ja paikkani jäisi aika lailla tyhjäksi sen jälkeen joka tuo teille tappiota. siks halusin kysellä palataan asiaan lähempänä voit vaikka laittaa PM.

Mikä osallistujien tilanne tällä hetkellä? Ei viitsisi turhaan ostaa lippua.

7 ennakkoilmoittautumista tähän mennessä eli nykytietämyksen valossa turnaus kyllä tapahtuu.

HS-turnauksessa on tähän mennessä tullut 13 ennakkoilmoittautumista eli hyvä turnaus saadaan kasaan. Samalla myöskin palkintosummat ovat nousseet oikein kunnolla ja tällä hetkellä palkinnot ovat 130-70-30 eli ihan kohtuulliset rahat on kärkimiehille tulossa!

Laneille on vielä jokunen paikka vapaana eli jos pelaaminen kiinnostaa, niin konepaikan hankkiminen NYT on oikea ratkaisu. Tulijamäärä on kuitenkin jo nyt yli 200 eli saadaan todella hieno tapahtuma aikaiseksi.

Aikataulullisesta syystä voi olla, että joudutaan alkusarja pelaamaan BO3, selviää jossain vaiheessa ensi viikkoa tarkemmin tämä.