Hunter jolle en keksi nimeä

Elikkä tämmöisen hunterpakan tein, ja hyvin on toiminut, joskin olen melko vähän sillä pelannut.

2x stonetusk boar
2x timber wolf
1x young dragonhawk

1x call pet
2x bloodfen raptor
2x scavenging hyena
1x steamwheedle sniper

2x animal companion
2x kill command
2x unleash the hounds
2x ironfur grizzly

1x multishot
2x houndmaster
2x lost tallstrider

1x king of the beasts
1x starving buzzard
1x stranglethorn tiger
1x tundra rhino

1x savannah highmane

1x gladiator’s longbow

Nimi- ja parannusehdotukset ovat tervetulleita. Pölyä kuitenkin on tällä hetkellä vain 10, että epic/legendary -kortteja en varmaankaan tule lähiaikoina lisäilemään.

Suosittelen poistamaan ainakin Young Dragonhawk ja Starving Buzzard deckistä. Kyseiset kortit ovat yksiä huonoimmista pelissä. Lisäksi myös Stonetusk Boarit ovat melko heikkolaatuisia kortteja.

Dragonhawk tosiaan ei ole toiminut kovin hyvin, mutta Starving buzzard toimii nerffienkin jälkeen hyvänä kombona UTH:n kanssa. Muuta käyttöä sille ei oikein ole joten senkin voisi tosiaan poistaa. Stonetusk boar sen sijaan on yksi ainoista yhden manan korteista pakassa, ja ainoat yhden manan beastit tilalle ovat Hungry crab, Angry chicken ja Young dragonhawk. Hungry crab ei toimi jos vastustajalla ei ole murloc-pakkaa JA aloitusvuoroa, Angry chickenin enragesta ei pääse hyötymään ennen Hound masterin pelaamista neljännellä vuorolla, tai kolmannella jos käyttää kolikon, ja dragonhawk taidettiin jo tyrmätä aikaisemmin. Tosin dragonhawkinkaan tilalle ei ole mitään muuta ehkä Arcane shottia lukuunottamatta.

Jos korttien puuttuminen rajoittaa niin hankala tuohon on lähteä parannusehdotuksia heittelemään. Alkupeli vahvistuisi todella paljon Mad Scientisteilla, muutamalla ansalla (metasta riippuen, Freezing Trap ja Explosive Trap on ne yleishyödyllisimmät) ja Eaglehorn Boweilla. Tuota pakettia pelataan melkein kaikissa “oikeissa” hunter-listoissa joten sen craftaamisessa ei voi juuri mennä vikaan. Sitten voi joko lähteä joko muokkaamaan pakasta midrange-hunteria (toinen Savannah Highmane, Dr. Boom jne.) tai vaihtoehtoisesti leikata nuo kalliimmat kortit pois ja pelata aggroa (Leper Gnomeja, Wolfridereita yms). Molemmista arkkityypeistä löytyy kyllä googlaamalla monta listaa joilla on menty korkealle legendaryyn, niistä kannattaa ottaa mallia.