Hearthstone.fi

Knights of the Frozen Throne

Mitä olette mieltä tuosta tulevasta expansionista?

Death Knightien toteutusmekaniikka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Odottelen kovalla mielenkiinnolla kaikkia loppuja hero-kortteja, jotta saa kunnon kuvan, millainen visio kehitystiimillä on ollut hero powerien suhteen.

Kasuaalipelaajana tykkään RNG-tyyppisistä korteista, koska matsit ei ala toistaa itseään liikaa ja on jotain virkistäviä tekijöitä. Se, että dk hunterilla saa yhdistettyä discovery-tyylillä kaksi minionia, on jotain, mitä itse ainakin tahdon kokeilla.

Lifesteal on myös hyvä lisä. Aggrodeckejen kanssa ja niitä vastaan pelaaminen puuduttaa. Toivottavasti meta hidastuu vähän entisestään.

Odotan ainakin itse innolla. Ei Ungoro niin iskenytkään mitä aluksi luulin, tuli pre-orderattua ja pelattujen matsien määrä ei varmaan ylitä edes kolmea kymmentä. Jos sitä vaikka nyt sitten toisi takas pelin ilot GvG/Old Gods ajoilta joina eniten peliä hakkasin.

Itsekin ostin ennakkoon Un’goron. Intissä tuli oltua kesään asti, joten ei napannut sen ohessa kauheesti HS pelaaminen. Halusin kuitenkin saada kortteja. Ja nyt kesällä on vähän hunteria sekä druidia pelaillut mutta siinäkin innostus pääsi lopahtamaan suhteellisen nopeasti.

Vähän houkuttelisi preorderaa tuo seuraavakin mutta en osaa vielä varmaksi sanoa.

Jep, sama fiilis. Itsellä ennemmin rahakysymys näin muuttamisen ohella :grin:

Fiilis toiveikkaan odottava. Un’Goron jälkeen peli on ollut sen verran hyvin balanssissa ja uusi hero-mekaniikka vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että ostin Frozen Thronen ennakkoon.

1 tykkäys

Sorruin ostamaan ennakkoon. Sieluun sattuu, kun ei tule enää päivärahaa intistä, mutta onneksi kohta alkaa tulla taas hieman opintotukea.

Brode ja Kibler striimasivat eilen muutaman pelin, kannattaa vilkaista vähintään clippi Warlockin hero-kortin burnauksesta. https://clips.twitch.tv/SolidSparklingLlamaDatBoi