Kuopioon ensimmäinen turnaus

Tervehdys Savolaiset!

Opintoni Kuopiossa pyörähtivät käyntiin tällä viikolla ja nyt olisi mahdollista alkaa organisoimaan ensimmäistä turnausta. Ajatuksena olisi järjestää pokerityylinen “buyin” turnaus, jossa osallistujat maksavat 5-10 euron osallistumismaksun. Osallistumismaksuista koostetaan palkintopotti, joka voitaisiin jakaa tyyliin:
3rd: omat takaisin
2nd: omat takaisin x2
1st: loput

Aluksi tietysti tarvittaisiin osallistuja. Laita tähän viestiin jos haluaisit osallistua tällaiseen tournamenttiin mahdollisesti syyskuun aikana.
Toiseksi tarvittaisiin paikka. Itse asun soluasuntolassa suljettujen porttien takana, joten oma hostimiseni on valitettavasti mahdotonta. Vaihtoehtoina olisi siis joku julkisista kuppiloista tai jonkun muun tarjoamat tilat. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Eli nyt vaan halukkaat ilmottautumaan niin päästään suunnittelemaan!

En ole Kuopiosta, mutta lähinnä uteliaisuudesta kysäisen, että onko kyseessä siis turnaus, johon pitää tulla paikan päälle? Eli pitää omistaa joko läppäri tai tabletti, jotta voi osallistua?

Kyllä juurikin näin eli tarkoitus kerääntyä yhteen paikkaan Fireside Gathering tyyliin

Kannattaa kysellä ainejärjestöiltä sekä yliopiston kerhoilta yhteistyöläisiä, alueella toimii mm. Kyylä niminen lanikerho. Näistä yleensä irtoaa kontaktit baareihin ja mahdollisesti myös opiskelijoihin :wink:

Kiitos vinkistä! Pitääpä olla yhteydessä :slight_smile: