Net9 Pelipalvelimet - pieni hinta, iso laatu

Net9 Oy on suurin suomalainen pelialaan erikoistuva palveluntarjoaja. Asiakaskuntaamme kuuluu monia suomalaisia kuntia, peliyhteisöjä (suuria ja pieniä), yrityksiä, sekä yksityisiä henkilöitä. Teemme myös yhteistyötä monen ulkoisen peliyhteisön, Youtubaajan ja verkkosivuston kanssa. Monet asiakkaistamme luottavat tarjoamaamme ammattitaitoon, sillä jokaisella työntekijällämme on monen vuoden kokemus pelipalvelimista ja niihin liittyvistä palveluista.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, jotta saamme toimitettua juuri sinulle sopivan palvelun. Toimintamme pääperiaate on yksilöllisyys – emme ole mikään kasvoton megakorporaatti, vaan olemme joukko pelaajia itsekkin ja ymmärrämme ongelmat ja kysymykset mitä pelaajat kohtaavat päivittäin pelipalveluidensa tuottamisessa.

Net9 tarjoaa sinulle laadukkaat ja lagittomat pelipalvelimet. Meillä tehot eivät lopu kesken, sillä kaikki palvelut isännöidään tehokkailla yritystason palvelimilla, joissa käytetään vain korkealuokkaisia osia kuten SSD-levyjä, laitteistopohjaista RAID-pakkaa, sekä virheenkorjausta tukevia muisteja. Kaikki palvelut, jopa ne halvimmat ja pienimmät, sisältävät yritystason suojan palvelunestohyökkäyksiltä.

Oli sitten budjettisi ja palvelimesi minkä kokoinen tahansa: nautit meillä aina luksusta.

Tuotteidemme hinnat alkavat aina sieltä karkkipatukan hintatasosta 1,29€/kk ja tarjoamme maksutavoiksi Verkkopankki, Paypal, Paysafecard, Bitcoin, Visa- ja Mastercard-luottokortit, sekä tulevaisuudessa mobiilimaksut. Löydät hinnastomme ja muut tiedot tuotteistamme verkkosivuiltamme.