Offtopic: The topic

Polkaistaan sekalainen alue käyntiin sen kenties olennaisimmalla topicilla: offtopicilla.

Haluatko sanoa jotain mikä ei sovi mihinkään olemassaolevaan lankaan, mutta ei ansaitse kokonaan uutta omaa lankaa? Tykkäätkö ihan muuten vaan hypätä asiasta kukkaruukkuun? Tekeekö mieli höpötellä foorumisoftan kautta vapaammin jotain ihan mitä vaan? Jos vastasin mihinkään näistä esimerkeistä kyllä tai koet viestisi muuten vaan sopivan tähän vapaan aiheen lankaan, ole hyvä ja kirjoita se tänne. Keskustelu pidetään vapaana eikä deraileja/suorasanaisesti ulostuotuja mielipiteitä moderoida yhtä rankalla kädellä kuin muualla foorumeilla, mutta pidetään keskustelu silti jossain määrin salonkikelpoisena jookos?

Laittomuudet ovat silti edelleen ehdottomasti kielletyjä ja erityisen tulenarat tai huonon maun mukaiset aiheet harkinnanvaraisia. AMD vs nVidia fanisota on sallittavaa, argumentointi siitä pitäisikö koko lähi-itä mattopommittaa kivikaudelle ei.

Ilmeeni kun yhdeksäs mannoroth kaato & yhdeksäs kelakolikko, eikä vieläkään sitä vitun prophecy of fearia alttimagelle. Ei ole edes tippunut kertaakaan, en ole edes päässyt häviämään rollia siitä vielä. #VainLoottihoroJutut

Ollaan käytetty Discord-palvelua heinäkuusta lähtien, ja henkilökohtaisesti olen ollut palveluun todella tyytyväinen. Luulin, ettei palvelua saa tehtyä tästä kovin paljoa paremmaksi, mutta olin todella väärässä.

https://blog.discordapp.com/upcoming-feature-preview-friends-list/

1 tykkäys

rip

https://twitter.com/discordapp/status/707659867696201730

1 tykkäys

Ayyy lmao. Ylioppilaskirjoituksissa oli tehtävä missä piti kirjoittaa meemeistä. “5. Pohdiskele meemejä ilmiönä”

Oli pakko kirjoittaa dankeist meemeist.

Foorumien yhdistäminen teki jänniä juttuja. Tunnukseni on nyt 1,5 vuotta uudempi kuin vanhin viestini, ja foorumien ensimmäinen käyttäjätunnus (id:n perusteella) on 1,5 vuotta uudempi kuin foorumien vanhin käyttäjätunnus.

Oliks teillä sellasta hassua tilannetta että kahella eri tyypillä olis ollu sama käyttäjätunnus? Katoitteks kaikki sellaset tilanteet läpi vai oletitteko että kyse on samasta henkilöstä ja vaan yhdistitte tilit?

Joo, siis mulla oli kummallakin foorumilla olemassa tunnus. Siitä nimenomaan tuo johtui. Mutta jännä silti, kuinka hyvin tuo importtaus hoiti kaiken muun tunnusten yhdistämistä myöten (importattujen tunnusten toimivuutta lukuunottamatta) paitsi rekisteröitymisajan muuttumisen.

Todennäköisesti importtauscripti vain tarkistaa, onko tunnusta jo olemassa, ja jos on, importtaa sille viestit uuden tunnuksen luomisen sijaan. En tosin voi olla varma.

Jos tolla vanhalla foorumilla olis ollu Sami (en tiedä onko (ok, on mutta sillä on 0 viestiä)) niin mitä sellases tilanteessa olis tapahtunu? Mun tilille ois ilmestyny jotain vanhoja viestejä mitä en oo edes kirjottanu? Ihan mielenkiinnosta kysyn. Kun se scriptihän ei tiedä onko kaks samaa nimimerkkiä oikeesti sama ihminen.

Hmh, en ole varma. Tänne on importtautunut käyttäjätunnus sami1, jollaista en löydä Hearthstone.fi:n käyttäjälistalta. Ehkä siihen tulee numero perään?

Saattaa olla, että scripti tarkistaa sekä käyttäjätunnuksen että sähköpostiosoitteen. @Luukuton saattaa ehkä tietää asiasta enemmän.

Se yhdistää ne sähköpostiosoitteen ja käyttäjätunnuksen perusteella.

Jos löytyy kaksi käyttäjää samalla nimellä, se tarkistaa täsmäävätkö sähköpostiosoitteet. Jos oikein ymmärsin, se lisää ykkösen tuodun käyttäjän perään, jos sähköpostiosoitteet ei täsmää. Jos ne täsmää, käyttäjät yhdistetään prioriteetin ollessa nykyisellä Discourse-käyttäjällä.

Mitä jos sähköpostit täsmäävät, mutta nimet eivät? En osaa sanoa - sellaista tapausta en huomannut meidän importissa.