Overwatch-yleisketju

Yleinen Overwatch-ketju, koska sellaista ei ollut vielä.

Onko täällä muita Overwatchia odottavia henkilöitä? Tuli ostettua ennakkoon jonkin aikaa sitten Origins Edition ja nyt pitää kitua open betaan asti, jollei tule sitä ennen kutsua vielä closed betaan.

Competitivea, josta tuli muuten tällä viikolla tietoa, olisi mukava myös kokeilla joskus, mikäli sitä varten saa premaden kasaan.

Tuli tossa viikko sitten ostettua Origins Edition itsekkin. Peliä odotettu kuin kuuta nousevaa ja aina kun Battle.netin friendlistiä katsoo niin mahassa kouraisee kun näkee jonkun closed betassa.

Olen tähänasti onnistunut nielemään hypeni onlywatchia kohtaan, mutta nyt näin lähempänä julkaisua alan hiljalleen sallia hypen nousemisen itselleni tätäkin peliä kohtaan. Odotan kyllä mielenkiinnolla julkaisua. Ensimmäisenä hahmona lähtee varmaan Lucio opetteluun, mutta myös Mei-bae vaikuttaa alustavasti mielenkiintoiselta.

Enkä muuten maksa blizzun riistohintaa tuosta pelistä vain saadakseni early open beta accessin, mielummin ostan pelin halvemmalla esim g2p ja pääsen viikon myöhemmin sisään.

PS: Tämä ei ole varsinaisesti vastaus aamunkajolle, on vaan jääny pahaksi tavaksi painaa vastaa painiketta aina viimeiseen viestiin ketjussa.

1 tykkäys

Early access beta alkoi, ja pääsin itse ensimmäistä kertaa pelailemaan. Vaikuttaa 5/5 peliltä. Ei liian vaikealta muttei liian helpoltakaan. Hahmojen kustomointi on mukava lisä, minkä vuoksi uuden levelin saavuttaminen tuntuu aina mahtavalta. Viikottaiset brawlit ovat erinomainen lisä.

Premadea voisi olla joskus mukava kokeilla. Monesti häviö hyökätessä johtui siitä, ettei tiimillä ollut minkäänlaista koordinointia.

Tällä hetkellä eniten omilta hahmoilta tuntuu Pharaoh ja Bastion, muilla en joko tykännyt tai osannut toistaiseksi pelata kovin hyvin tai en muuten vaan kokeillut pelaamista.

Tuli ostettua Origins Edition parin kaverin kanssa, kun toi open beta tuntu sen verta hyvältä.

1 tykkäys

Tullut itsellä pelattua Overwatchia ehkä hitusen liikaakin kavereiden kesken, lvl 33 tällä hetkellä. Noh, onneksi kerkee ladata akkuja sen pari viikkoa ennen official releasia.

1 tykkäys

Blizzard on suuressa viisaudessaan pidentänyt Overwatchin Open Betaa yhdellä vuorokaudella.

We hope everyone has been enjoying the Overwatch Open Beta. We certainly have! We’ve loved being able to play alongside you on PC, PS4, and Xbox One. Over the last week, we’ve also had the opportunity to listen to your thoughts and opinions on the game; make improvements based on your reports in these very forums; and collect invaluable data just from you playing normally.

We couldn’t be more grateful. So, as a small way of saying “thank you” to our community and the millions of players who’ve logged in so far, we will be extending the Open Beta by 1 day on all platforms. This means the beta will now conclude on May 10 at 10:00 a.m. PDT in all regions.

For time zone assistance, please visit: thetimezoneconverter.com

Enjoy the 24 hours of overtime, and we hope to see you again May 24!
­

  • The Overwatch Team

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20743735540#1

Erinomaista! Kerkeää grindata sinne 40-45 levelille ainakin sitten :slight_smile:

Oh how wrong was i. Maksoin sitten kuitenkin täyden hinnan suoraan blizzulta Origins editionista, tosin lähinnä sen takia että pääsin pelaamaan traceria hotsissa ASAP (ja tulihan se siinä viikon etumatkassa melkeen kymppiin levutattua, so worth it). Toisaalta betaviikon aikana tuli myös itse overwatchia pelattua nelisenkymmentä tuntia, joten eiköhän tuosta pelistä saa hintansa edestä hupia, ellei ole jo saanut.

Ennakko odotukset suosikkiheroista pitivät melko hyvin paikkaansa; Mei, Junkrat ja Lucio olivat odotetusti yksiä suosikkeja, mutta yllätys Winston ja D.Va olivat myös 5/5. Monkey see sniper, monkey eat sniper.

Oh, ja huomasi kyllä kun beta aukeni kaksi päivää jäljessä kaikille että yhtäkkiä lolinpelaajat tulivat myrkkyinensä pilaamaan ilmapiiriä, myös supporttien määrä romahti selvästi aiemmasta. Also widowmaker spam happened. Ja widowithan eivät poistu snipanestistänsä edes käyttämään varvastaan pointilla contestatakseen overtimeä, katsovat mielummin kun overtime hävitään.

Jooh, se on kyllä surullista, kuinka vähän jotkut pelasivat objectivea. Premaden kanssa on aina helppo huudella kavereille, missä tarvitaan apua, mutta randomien kanssa pelatessa ei kommunikoida yhtään suuntaan eikä toiseen.

Nyt betan päätyttyä on ollut yllättävän tuskallista yrittää löytää mitään mielekästä pelattavaa. Aikoinaan kasvoin kiinni fps-peleihin mutta vuosiin en ole sellaisia aktiivisesti pelannut. Nyt kerrankin, kun löytää oikeasti hyvältä tuntuvan pelin, pitää vielä kitua hetki odotellen varsinaista releasea.

Pretty much how everyone feels right now.

Feelsbadman, counting those days…

Oletteko seurannut tubesta näitä Overwatch-videoita? Erinomaista jälkeä, varsinkin tämä.

Tuli katsottua eilen, oli kyllä taas mahtavaa jälkeä Blizzardilta :slight_smile: . Toivottavasti tule lisää!

Katoin just nuo kaikki, kun en ollut huomannut, että tollasiakin oli tehty. Tosi hyvin suunniteltu ja tehty kyllä.

Meinasin itse jättää tarkoituksella katsomatta, koska en uskonut noilla olevan kauheasti katsomisarvoa. Onneksi kuitenkin törmäsin Lirikin striimissä tuohon videoon.

Uusi animated short!

Siltä varalta, jos joku ei ole nähnyt kahta ensimmäistä ja ei ole halukas etsimään niitä tubesta:

Nähdään alle 12 tunnin päästä pelissä :yum:

Itse lähden hauskasti mökkeilemään muutamaksi päiväksi. ;_; Torstai-iltana pitäisi ehtiä koskemaan Overwatchiin.

:cry: