Hearthstone.fi

Turnausten ilmoitusohje

Tällä alueella keskustellaan niin kotimaisista kuin ulkomaisista turnauksista.

Jos olet kotimainen turnausjärjestäjä, kirjoita viestissäsi mahdollisimman kattavasti turnauksen formaatista ja säännöistä sekä osallistumisoikeudesta (esim. onko turnaus EU vai NA serverillä jne). Mitä enemmän tietoa postauksestasi löytyy, sitä parempi. Voit myös linkata ulkopuolisille sivustoille sääntöjä tai muuta isompaa sisältöä varten. Ylläpito suosittelee turnausten järjestämiseen joko challongea (http://www.challonge.com/) tai Binarybeastia (http://binarybeast.com/).

Jos olet turnausosallistuja ja huomaat että turnauksesta ei ole vielä olemassa ketjua, olet vapaa sen itse aloittamaan. Kirjoitathan avausviestissä olellisimmat tiedot myös auki nopeasti jokaiselle mahdollisesti kiinnostuneelle pelaajalle. Hyvä listaus tämänhetkisistä kansainvälisistä turnauksista löytyy osoitteesta http://hearthstonecalendar.com/.

Suosittelemme kaikkia kotimaisia turnausjärjestäjiä myös asettamaan turnauksensa näkyviin tämän foorumin lisäksi niin liquidhearthiin kuin aikaisemmin linkattuun hearthstonecalendariin.