Voiding Demons

Terve,

Tässä uusin pakkani, johon kaipaisin mielipiteitänne lähinnä suoraan korteista mitä kannattaisi jättää pois ja lisätä. Korttien vaihtokriteereinä kuitenkin olisi, että hauskuutta/comboja ei poistettaisi tehokkuuden hinnalla. Ei ole tarkoitus välttämättä kiivetä legendiin tällä (taino voisihan sitä yrittää). Idea pakasta tuli Dhawking postissa missä istui Jaraxxus pöydässä tauntattuna.

hearthpwn.com/decks/87974-voiding-demons

Jou,

Kiitokset maininnasta! Demonidekit tekee tuloaan kyllä kovaa vauhtia, ja nimenomaan kreisit combot tekee niistä päräyttäviä. Mun mielestä nk. pakolliset laput moisessa pakassa on:

2x Soulfire
Pelin paras removal.
1-2x Power Overwhelming
Tällä saa ympättyä vielä parit kreisit combot, kun Void Terror ottaa +4/4 tällä buustatusta kalustosta. Munien korkkailuun, Shadowflameen, Voidcallereiden aktivointiin ja finisheriksi. Tosi flexi lappu tässä dekissä.
2x Void Terror
Combodemonidekkien suola ja sokeri. Nää vois periaatteessa halutessaan jättää poiskin jos Silencet pelottaa (ja kohta muuten pitäis pelottaa), mut munien aktivoinnissa tää on äärimmäisen tehokasta kalustoa.
2x Voidcaller
Tällä kiskotaan ne kalliit/kiusallisen battlecryn omaavat demonit kehiin. Hullu kuponki, joka tuo ihan uudenlaista pelinäkökulmaa warlockdekkeihin.
1x Shadowflame
Koska pakka on kohtuullisen hidas, niin yksi pyöräytys Shadowflamella auttaa yleensä. Tää myöskin auttaa tohon koko Deathrattle-hässäkän aktivointiin. Meitsi pelaa myös Hellfirejä tän kaverina.
2x Doomguard
Parhaat valuet Voidcallerilla. 5/7 chargeri ilman discidrawbackia on jopa usein Jaxxua parempi kehissä.
1x Lord Jaraxxus
Tää lappu saa ihan uusia käyttöulottuvuuksia kun se voidaan veivata joko kehiin 3/15 minionina tai finisheriksi/loppupelin pelastajaksi battlecryllä.

2x Nerubian Egg
Alkupelin valueta. Ancient Watcherit toimii kans aika jepasti, mut tarvii enemmän eksternaaleja aktivaattoreita.
2x Sunfury Protector
Warlockit ottaa yleensä pataan sen verran vauhdilla, että isot tauntit auttaa paljon.
2x Molten Giant
Katso ylempi. Vaikka nää onkin alkupelissä kiusallisia, niin potentiaali pelata 2 8/8 taunttia kahdella manalla rikkoo aika monet dekit jotka muuten rullais yli. Koko tää selfdamage/itsetuhoisuushässäkkä ikään kuin kulminoituu jätticomboihin.

Mun mielestä tän dekin ei kantsi edes pelata liian paljoa demoneita - Voidcallerista halutaan kuitenkin useimmiten popata se Doomguard esiin. Avaincombot kuitenkin tulee Voidcallereiden, Void Terroreiden ja munien kanssa, koska nää laput on muuten valueltaan alempia kuin perussysteemit. Rivendale on jännä lisä, ja varmasti tuottaa enemmän poweria silloin kun onnistuu napauttamaan oikeeseen hetkeen pöytään.

Pudottele siis parit demonit pois jotka eivät kontribuuttaa comboihin, ja pistä lisää combopuhtia Power Overwhelmingien ja Molten Gianttien muodossa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa!

Kiitos vinkeistä!

Tipputtelin ylimääräisiä heikompia demoneita ja lisäsin tilalle jättiläisiä ja power overwhelmingin.

Vaihdot siis:

-1x Pit Lord
-2x Dread Lord
+1x Power Overwhelming
+2x Molten Giant

Ilmottelen illalla miten vaihdot toimivat. Eilen rank 15 —> 13 vanhalla settilistalla 2 häviöllä.

Tälläsellä settilistalla kiivettiin eilen rank 14 alusta rank 11 alkuun tappiotta. Sen jälkeen tuli seinä vastaan ja tiputtiin rank 12 alkuun. Uudet secret hunterit ja maget on kyllä mielenkiintoisia ja suhteellisen ärsyttäviä vastuksia.

Soulfire × 2
Voidwalker × 2
Void Terror × 2
Hellfire × 1
Shadowflame × 1
Voidcaller × 2
Doomguard × 2
Siphon Soul × 2
Lord Jaraxxus × 1

Neutral Cards

Crazed Alchemist × 2
Nerubian Egg × 2
Sunfury Protector × 2
Baron Rivendare × 1
Defender of Argus × 1
Feugen × 1
Loatheb × 1
Sludge Belcher × 1
Stalagg × 1
Ragnaros the Firelord × 1
Molten Giant × 2