Voittojen ja tappioiden seuranta

Alusta asti olen ihmetellyt, että minkä takia pelissä ei ole minkäänlaista kirjapitosysteemiä josta näkisi oman win/lose ration.
Kuukausi sitten googlailin pikkasen ja löytyi hearthstonetracker.com/.

Jos kiinnostaa omien tulosten seuranta niin voin suositella. Oiva ja kevyt työkalu.

Latasin tuon sovelluksen eilen koneelleni ja se vaikuttaa oikein näppärältä. Kiitos vinkkaamisesta. :slight_smile:

hearthstats.net
Tuollaisen löysin itse tuossa jossain vaiheessa ja tuota olen käyttänyt. Ei hajuakaan, onko tuo parempi vai huonompi kuin trackeri.

[quote=“Thalian”]http://hearthstats.net
Tuollaisen löysin itse tuossa jossain vaiheessa ja tuota olen käyttänyt. Ei hajuakaan, onko tuo parempi vai huonompi kuin trackeri.[/quote]
Muistaakseni joskus törmäsin tuohon, mutten jaksanut silloin syventyä asiaan yhtään. Nopealla demon vilkaisuudella tuo HearthStats näyttää paljon monipuolisemmalta kuin tuo HearthstoneTracker

Jos pelkästään areenaa haluaa seurata niin, http://arenamastery.com/ on loistavan yksinkertainen ja helppo tapa. Pystyy importtaa suoraan vaikka excelistä vanhat tulokset mukaan.

Ihan mukavilta näyttää kun web-sivuja katselin, mutta uskaltaakohan noita asentaa ja testaa ettei noissa ole mitään keylogger/trojan urkinta systeemejä, jotka sitten vaarantaa koko Battle.Net accountin turvallisuuden? :astonished:

Nämä samat kysymykset ovat nousseet jo moneen kertaan mm. redditissä ja ihmiset ovat jo reverse engineeranneet noi softat ja todenneet turvallisiksi. Vaikka ne analysoivat kuvaa ruudulla, ne tekevät sen ainoastaan pelin suhteen, eli voit olla (ainakin tällä hetkellä) huoletta.