Uusien käyttäjien esittäytyminen

24v Miikka Vesterinen Oulusta. Hearthstonea takana reipas kuukausi ja pikkuhiljaa alkaa alkeet olla hallussa. Rank 13 paras sijoitus tällä kaudella joten ihan aloittelija tässä vielä ollaan. Lisäilkää ihmeessä Battle.netissä mikäli kiinnostaa pelailla vastakkain! :slight_smile: Gt: Jok3s4u#2766

Moro,

Mä oon Ville 31v ja Vantaalta. Hearthstonen pelailun alotin vähän ennen open betaa. Aluks tuli pelattua melkein pelkästään Arenaa mutta nykyään enemmäkseen constructedia. Legend-rank tullut pelattua kaks kertaa ennen tätä kuuta ja nyt siis kolmas pulkassa. Turnauksia ei oo vielä tullu pelattua mutta tarkotus olis siihenkin puoleen alkaa tutustumaan. Eli jos on hyviä vinkkejä siihen niin saa toki jakaa.

TAgi MortalP#2802 saa lisätä.

Heippamoi,

Emmy 27wee Porista. Aloitin HS:n pelaamisen aikalailla vuosi sitten, open betan aikoihin. Olen pelannut aina jotain - viime vuodet ovat vierähtäneet siivillä Blizzun pelien parissa. Seuraavaksi ostoslistalla on GTA V PS4:lle. Hearthstonessa pelaan lähinnä arenaa, koska työn+työmatkojen vuoksi ei ole aikaa kiivetä ladderia ylös. Suurin ja kaunein saavutukseni on 12-2 arenarun - en tiedä vieläkään mitä tapahtui, epäilen tosin ettei moista tulla näkemään ihan heti uudestaan :mrgreen: Katselen mielelläni streameja ja turnauksia, ja toivon vilpittömästi, että näemme pian Savjzin lisäksi muitakin suomalaisia valloittamassa (HS)maailmaa. Muutenkin e-sports on vihdoin lyömässä itseään isosti läpi Suomessa, mikä on äärimmäisen hienoa! Mainittakoon vielä, että minua kiinnostaa myös pelaamisen lisäksi pelitutkimus ja gradukin tuli aikoinaan väkerrettyä pelien mainonnasta.

Hei kaikille Suomen Hearthstonen pelaajille!

Olen Heke1988 ja ikää tulee joulukuussa täyteen 26 vuotta. Tällä hetkellä asustelen opintojeni vuoksi Joensuussa opiskellen historiaa pääaineenani. Hearthstone tuli aloitettua joskus helmikuun puolella ja alussahan Hearthstonen pelaaminen oli aika tuskaista, mutta on sitä pikku hiljaa päässyt peliin yhä paremmin mukaan.

Olen tykännyt pelata videopelejä lapsuudesta saakka alkaen Nintendo 8-bittisisestä aina PS 3:een saakka. Lempivideopeligenräni on nykyisin RPG-pelit, mutta myös strategiapelit kiinnostavat. Joskus yläasteella tuli viihdyttyä sotapelien parissa muun muassa CoD:in ja MoHAA:n parissa. Sotapelit ovat kumminkin jääneet vähemmälle iän karttuessa.

Tarkoituksenani on osallistua johonkin Suomessa järjestettävään Hearthstone-turnaukseen, jos suinkin mahdollista. Vaikka en pärjäisi turnauksessa, niin toisi se arvokasta kokemusta turnauspelaamisesta. Paras rank-mode rankkini on 11, joten vielä on rankin pelaamisessani parantamisen varaa. Mutta eiköhän sitä tulevaisuudessa päästä sinne paremmille rankeille ja toivottavasti joskus kauniina päivänä legendary-rankille.

Teen pelivideoita youtubeseen: youtube.com/user/heke1988. Sieltä löytyy videoita myös Hearthstonesta. Sairastan dysfasiaa, mikä vaikuttaa puheeni tuottamiseen ja ymmärtämiseen, joten puheestani saattaa joskus olla vaikea saada selvää.

Battlenet-tunnukseni on: heke1988#2266. Haasteita otetaan vastaan.

Moi,

Joni 34v Vantaalta. Heartstonee on tullut pelattua hiukan päälle vuoden ajan. Kovin suuria saavutuksia en ole vielä ehtinyt saavuttaa vähäisen ajankäytön takia.

Tägi: NeedUBoat#2585

Moro!

Joonas on nimi, 27v. ikää ja Oulusta oon. Kesästä asti oon jauhanu enemmän tai vähemmän. Hunterin valitsin heti alussa omaksi classiksi, koska sen vähäisenki määrän mitä WoWia joskus pelasin, pelasin hunterilla niin miksipä ei tätäki peliä sitte. :smiley: Matkan edetessä on classeja tullu sitte lisää. Pääasiassa oon rankedia ja casualia hakannu, mutta areenaaki on tullu välillä kokeiltua. Rankedissa paras sijoitus on tällä hetkellä 10. Paljon on vielä opittavaa, mutta uuttahan oppii joka päivä. Jos haluatte harjottelukaveria niin mun gamertagi on: Ziragon#2417

Heissan!

Olen myöhäinen innostuja HS:stä suoraan Suomen yhdestä paskimmasta kaupungista nimeltään Kouvola. Olen joskus nuoruudessani nakuttanut jätkien kanssa Magic the Gatheringia, mutta pidän enemmän tämän pelin suoraviivaisemmasta pelityylistä. Tämä on yksi niitä harvoja pelejä, jotka saavat minut palaamaan näytepäätteen ääreen lähes päivittäin. Pelaan toki muitakin pelejä, mutta ketä ne kiinnostaa. Muuten kulutan aikaani, kuten muutkin nuoret aikuiset sankarit. Näistä mainittakoon ne siistimmät harrastukset, urheilu&musiikki (vain kuuntelu) sekä elokuvat (joita katson aivan helvetisti).

En ole vielä päässyt aivan niin syvälle tähän peliin, kuin mitä pitäisi. Silti voin kertoa, että suosikki Heroni ovat Rogue, Paladin sekä Druidi. Ja kaikkein suurimpana intohimonani on Warriorilla nakutus. Ja samaan hengen vetoon voin todeta, että näen punaista joka kerta kun vastaan asettuu Priest (monestakin syystä). Mutta se siitä. Toivotan muille antoisia tuokioita, niin tämän pelin kuin muiden asioiden parissa.

Kiitos ja näkemiin!

(Se gamertagi oli sitten Kokkelson#2728)

Mitääh? Kouvolahan on Suomen parhaimpia paikkoja. Siellä on ihmisen hyvä olla. Kauan eläköön Kouvostoliitto!

Mitääh? Kouvolahan on Suomen parhaimpia paikkoja. Siellä on ihmisen hyvä olla. Kauan eläköön Kouvostoliitto![/quote]

Olisi vissiin pitänyt tarkentaa, että tietenkin muiden mielestä “paska kaupunki” :slight_smile: Kun on ollut kaikenmoisia äänestyksiä, lehtijuttuja etc…Itsehän jumaloin tätä maanpäällistä paratiisia.

Hei!

Olen Sampsa “Beastrick” Kaskela Salosta. Olen pelannut HS betasta asti ja sattumalta tuli sitten löydettyä tämä yhteisö. Ei varmaan jostakin syystä ole google haussa tullu vastaan ihme kyllä, sillä tämmöstä olen kaivannut. Toimin enimmäkseen lani järjestäjänä eri puolilla Suomea minkä vuoksi en ole päässyt osallistumaan moniin turnauksiin muun ohjelman vuoksi. Pelailen HS aktiivisesti ja enimmäkseen rankedia. Suosin erittäin paljon control pakkoja, koska ne tarjoavat monia eri lähestymistapoja eri tilanteisiin. Lempi classejäni ovat erityisesti shaman ja paladin ja ehkä GvG:n ansiosta se hunter on tekemässä paluuta omaan kokoonpanoon. Armeijan vuoski pelailu on arkisin hieman rajoittunutta, (klo 19.00 - 20.15) mutta iltaisin minut saa lähes aina kiinni mikäli peliseuraa kaipailee. Kaikki kanssapelaaminen kunnollisesta treenistä aina satunnaiseen pelailuun tervetullutta.

Battletag: Beastrick#2810

Moro!

Olen Simo, 20v, Oulusta. Aloitin HS:n pelaamisen hieman ennen betan loppumista, ja olen ollut koukussa peliin siitä asti. Korkein rank taitaa olla 7, ylemmäs ei ole ehtinyt/jaksanut koittaa. En suosi top tier metadekkejä, vaan aina on pelattu ihan fiiliksen perusteella, pelaten myös vähän arveluttavimpien korttivalintojen suojin. Suosikkiclassi on rogue, mutta sille ei ole miracleaikojen jälkeen löytynyt mitään tarpeeksi toimivaa ja pelityyliä miellyttävää buildia. Areenavoittojakin on plakkarissa yli tuhat.

Tahdon myös mainita, että oikeaa rahaa olen käyttänyt peliin mielestäni todella vähän. Siksi TGT-kortteja ei vielä paljoa kokoelmasta löydy :confused:

Mielellään olisin mukana jossain Hearthstone-yhteisötoiminnassa (fireside gathering?) Oulun alueella. Lisäilkää bnetissä rohkeasti :sunglasses:

Yourockbro#2735

Muro! Ruucsa ja 31v ikää… HS:ää pelattu nyt hieman alle 2 viikkoa ja kova on innostus… Yleensä pelannut vain pelkkiä taistelupelejä konsoleilla, mutta nyt saivat työkaverit tähän koukkuun… Yritän pärjäillä Magella ja Shamanilla parhaani mukaan… Rahaa ei tule sijoitettua oikeastaan yhtään, mutta packit ja niistä saadut “hyvät” auttelevat sitten craftailussa… Siinäpä ne tärkeimmät! :wink:

Heips!

Täällä Juha Riissanen, Kuopiosta, ikää 34 ja battletagina Mrsteep. Hearthstonea olen pelannut 2015 Kevättalvesta lähtien, rahaa en ole laittanut peliin vielä ollenkaan, joten jonkin verran puuttuu vielä tarpeellisia kortteja :wink:
Pelaan euroopan servereillä, siellä paras rank on ollut 7 ja areenoissa 10 voittoa… Vaihtelevasti tykkään pelata kaikilla luokilla, rogue ja warrior(warsong-nerffaus tappoi tuon patron pakan aikas hyvin) taitaa olla heikoimmat tällä hetkellä. Pelaan puhelimella, tabilla ja desktopilla, riippuen tilanteesta :unamused: Hiljaisina aikoina töissä on aikaa kerätä kultaa casual-puolella ja kotosalla sitten rankedia.
katsotaan jos noihin turnauksiin osallistuisi, kun aikataulu ja oma perhe antaa periksi :sunglasses:

Lie Kuopiossa tulossa mitään happeningia hearthstoneen liittyen…?

Ja koska ei pelikavereita koskaan ole liikaa, niin mrsteep#2493 löytyy hearthstonesta :smiley:

Hei, 25 vuotias uudeltamaalta pelaamaan enemmän alkanut mies, pelailen huvikseen ja katselen miten pärjää, viime ladderiin pääsin mukaan ja nousin sijalle 17 ilman sen kummenpia kortteja craftattuna. seuraa saa kutsua ign on Rassl3rFi#2994

Moi,
laitetaas tänne tää esittäytyminen niin jos joku tuolta toisesta ketjusta ottais vaikka koppia sparrauksesta (http://hearthstone.fi/foorumi/viewtopic.php?f=3&t=73).

Olen siis pk-seudulta kotoisin oleva reilu kolmekymppinen kahden pojan (5 ja 2 v.) perheenisä. Koko elämää ovat seuranneet erilaiset tietokone-, rooli- ja lautapelit, mutta sattuneesta syystä oma vapaa-aika on hieman vähentynyt.

Nyt tosiaan HS iskenyt ja sopii hyvin kun ehtii pelata pelin silloin ja toisen tällöin. Olisi vaan kiva olla vielä parempi.

TinyDragon#2302

Kirjoittelin tähän ketjuun vajaa pari vuotta sitten Hearthstone.fi:n puolella. Nostan tämän ketjun uudelleen pinnalle ja kirjoitan samalla uuden kertomuksen itsestäni.


Olen siis Joni “pentu” Mettälä. Ikää on mittarissa 22 vuotta. Omistan GENin, vaikkakin koko yhteisö on hostattu @Luukuton toimesta. GEN siirtyi omistukseeni viime kesänä, mistä lähtien olen koettanut saada jotain nostetta aikaan yhteisössä. Alku oli hankalaa ja suunnitelmat räjähtivät käsiin silloisen ylläpidon ongelmien vuoksi, ja yhteisö jäi odottamaan aikaansa.

Vuoden vaihteessa GEN sai kaikkien onneksi tuulta alleen. Sain päähänpiston, että Discord-palvelimemme taustalle voisi pystyttää foorumit, jotta saisi pystyyn Assembly-threadin. Ketjun tarkoituksena oli lähinnä toimia paikkana, johon kerätään listaa, ketä Discordin porukasta olisi lähdöstä Assyille. Kyseinen ketju oli kauan odotettu ponnahduslauta koko yhteisölle.

Tällä hetkellä suoritan tietojenkäsittleyn polkuopintoja Tampereen ammattikorkeakoulun avoimella puolella. Aiemman postauksen aikaan sijaintini oli Oulu, mutta en oikein harrastuksieni puolesta sopeutunut täysin kunnolla pohjoiseen. Viimeisen puolen vuoden sisään olen käynyt Helsingissä kolmisen kertaa, mikä olisi valitettavasti yhtä tuskaa Oulussa asuessa.

Vapaa-ajallani toimin organisoijana Assemblyillä sekä LanTrekeillä sekä pyörin mukana muussa järjestötoiminnassa.

Tällä hetkellä en pelaile aktiivisesti mitään kunnollista. Hearthstonessa saatan pelailla kivoja brawleja siihen asti, kunnes seuraava expansion saapuu. AdVenture Capitalist -idlauspeli on toistaiseksi yksi suurimmista paheistani.

Hei vaan

Olen Sami, '97 syntyny jäbä pikkukylästä Suomen eteläiseltä puoliskolta. Opiskelen lukiossa atm mutta siitä ei oikein meinaa tulla mitään motivaation puutteen vuoksi. Kuuntelen musiikkia (paskaa EDM: Drumstep, DnB, Future Bass, Trap, Glitch Hop, ym.) ja pelailen kaikenlaisia pelejä. Lempparipeleihin kuuluvat Kingdom Hearts -pelisarja sekä Final Fantasy -pelisarjasta VII, VIII ja X. PC-peleihin siirryin parisen vuotta sitten ja CS:GO on vieny ihan tarpeeks ajasta sen jälkeen. Hearthstone on varmaan toisella sijalla ajankulutuksen perusteella. League of Legendsiä oon koittanu pariin otteeseen opetella mutta en tiedä tuleeko siitä oikein mtn. Pidän fysiikasta, matematiikasta ja filosofiasta. Olen introvertti ja kärsin masennuksesta.

Siinä kai ne tärkeimmät.

Morjensta vain kaikki!

Olen Veeti “Aamunkajo” Raassina, joka saatetaan tuntea myös nimimerkeillä NightShroud tai Elementelist pelistä riippuen. Olen viikkoa vailla 19v mies Pohjois-Karjalan Kulhosta. Pääsääntöisinä peleinä itselläni tällä hetkellä toimivat World of Warcraft, jossa toimin Guild Masterina killalle Hinausyhtiö, DayZ Standalone, CS GO, Minecraft, Hearthstone sekä Chivalry: Medieval Warfare.

Harrastan tällä hetkellä vain sulkapalloa ja dataamista. Dataamisessa yleisesti pelaamisen lisäksi kuuluu satunnaisten youtube videoiden teko, livestreamaus, edellä mainitun killan johto sekä joskus myös minecraft servun pyöritys. Joku saattaakin Mineskenen puolelta muistaa NuclearZonen.

Asuskelen vielä kotona vanhempieni sekä veljeni kanssa, ainakin siihen asti kun armeijat on käyty ja korkeakoulu paikka taskussa. Lukion sain juuri viikon sisään päätökseen ja tässä istun työttömänä kirjoitellessani tätä.

Aamunkajon perään on varmaan hyvä ihan pelkän Aamun esittäytyä. :wink:

Eli. Moi. Mie oon Aamu. (En irli nimestäni kovastikkaan tykkää, joten ei nyt jutella siitä… öh.)
Mää pelaan WoWii. Screenshotteja kyttäämällä (ja säilyttämällä koska fun) voisin sanoo että nikkini joka seuraa upeesti perässä on syntyny kesäkuussa 2007 kun oon alkanut pelaamaan pappisellani… ennen pappia olin lokki (Alaia<3), ja lokkia ennen huntteri (Seachain<3). Aamun jälkeen en oo muuttunut nimellisesti kovin ihmeellisesti, ehkä sillai semisti joskus joku voisi mut tunnistaa hordepuolen papistani joka on ihq Keveä.

Noin satavuotta sitten mä myös irkkasin, (ja ehkä irc-gallerioinkin, hehheh) silloin nimellä Cera. Ehkä sitä joskus mietiskelee pitäiskö jaksaa taas mutta en tiijä riittäiskö aika siellä hengailuun, (eli oisko siin mitään järkeä…) kun kaikki koneella vietetty hetkihän menee toki garrisonissa tuijotellessa seiniä…

Oon semmonen semisti ujo tyttö espoon suunnilta. Ikä on mielestäni vain numeroita. Asun iloisesti kissani kanssa ihanassa yksiössä ja ollaan saatu yhteisymmärrys tietsikkapöydän käytöstä niinkin käytännöllisessä tekniikalla että tolla apinalla on pahvilaatikko tossa toisen näytön edessä, joten sen ei tarvii nukkuu esim näppiksellä… Tai röhnöttää tän eh, paremman näytön edessä… :smiley: Kaikella rakkaudella höpöttiäni kohtaan tietenkin.

Mää opiskelen pieneläinhoitajaks. Minusta miulla on maailman kivoin työpaikka ja mää ärsytänkin töissä kavereitani välillä höpöttämällä käsittämättömiä wowi juttujani, kertomalla tyhmiä vitsejä ja nauramalla paljon. kaikelle. kaiken aikaa. Yritän kovasti kertoa itselleni että ois hyvä alottaa joku urheilullinen harrastus, mutta laiska on laiska :pensive: Sittenkun joskus ehkä tästä taas virkoon eloon, tykkään uida, tanssia ja spinnata.

Olen muuten ihan mahdoton apina tän asian kanssa missä jos oon hetkenkin jutellu jonkun kanssa jolla on minusta kivankuuloinen murre, ni sitten nappaan sen ja en vaan pääse eroon ja väännän ja käännän sitä itsekkin jutuissani.

KYLLÄPÄS ON WALL OF TEXT, pakko lopettaa, vaikka ittestäänhän on kiva jutella…not. hyi yök :smiley:
mutta. moi. kaikki. kiva lueskella teiän juttuja.

2 tykkäystä

Moi ja tervetuloa näille uusille foorumeille! :slight_smile: Tuu tsekkaamaan joskus meidän Discord - ei tarvitse ladata mitään. Saattaisit viihtyä siellä entisenä irkkaajana.